Forum » Strojna oprema » Prenos slike iz prenosnika na TV preko S-VIDEA
Prenos slike iz prenosnika na TV preko S-VIDEA
C00PER ::
Lep pozdrav !
Za vas bo naslednje vprašanje verjetno mala malca, za mene pa predstavlja pravi izziv :)
Rad bi povezal sliko iz prenosnika z običajnim TV sprejemnikom. Imam model HP Pavilion dv8296, specifikacijo izhodov lahko najdete na http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c0...
Predvidevam da je edino možno to narediti preko S-video izhoda. Mi lahko svetujete kakšen kabel je potreben ? Nekaj sem z enimi kabli ze poizkušal in sicer na eni strani Svideo ter rumeni činč kabel na drugi strani. Nato sem TV preklopil na AV, pa nič....je morda treba kaj še preklopit ročno na računalniku ? Grafično kartico imam GeForce 7400 ...
Že vnaprej najlepša hvala za pomoč, it would mean A LOT !
Za vas bo naslednje vprašanje verjetno mala malca, za mene pa predstavlja pravi izziv :)
Rad bi povezal sliko iz prenosnika z običajnim TV sprejemnikom. Imam model HP Pavilion dv8296, specifikacijo izhodov lahko najdete na http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c0...
Predvidevam da je edino možno to narediti preko S-video izhoda. Mi lahko svetujete kakšen kabel je potreben ? Nekaj sem z enimi kabli ze poizkušal in sicer na eni strani Svideo ter rumeni činč kabel na drugi strani. Nato sem TV preklopil na AV, pa nič....je morda treba kaj še preklopit ročno na računalniku ? Grafično kartico imam GeForce 7400 ...
Že vnaprej najlepša hvala za pomoč, it would mean A LOT !
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tipkovnica za dva računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8497 (7589) | WizzardOfOZ |
» | kako priključiti računalnik na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 3956 (1308) | francimedo |
» | monitor ne dela preko dvi priključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1925 (1402) | Wolfman |
» | slika iz PC - TV črnobelaOddelek: Zvok in slika | 2014 (1920) | WarMaker |
» | Rabim pomoč PC-ojačevalec dolby digitalOddelek: Zvok in slika | 1437 (1195) | gumby |