Forum » Operacijski sistemi » Vista - unknown device
Vista - unknown device
Pr0peler ::
Prenosnik HP6720s.
Sistem vista ultimate 32. Namestil sem vse driverje iz uradne hp strani ter še nekaj malenkosti preko updata od viste.
Problem je v tem da mi v device managerju še vedno ostaja ena neznana naprava (unknown device), ki je nikakor ne moram odstraniti oziroma ugotoviti kaj naj bi to bilo.
Hvala za pomoč
lp
Sistem vista ultimate 32. Namestil sem vse driverje iz uradne hp strani ter še nekaj malenkosti preko updata od viste.
Problem je v tem da mi v device managerju še vedno ostaja ena neznana naprava (unknown device), ki je nikakor ne moram odstraniti oziroma ugotoviti kaj naj bi to bilo.
Hvala za pomoč
lp
pubbec ::
to je samo quick launch butons al kak se napiše :)
gonilnik ta tiste gumbe ko imaš glasnost itd.
gonilnik ta tiste gumbe ko imaš glasnost itd.
To ni to, ker vista sama naloži neki osnovni driver za tele gumbe, ker gumbi vseeno do neke mere delajo, kar pomeni, da vseeno niso unknown device.
Bi probal a kaj ko se po namestitvi in ponovnem zagonu pojavi blue screen in se ga ne da odpravit nikakor drugače kot s system restore funkcijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zagon računalnika-nalaganje viste&driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 2078 (1689) | rytmonorm |
» | HP Softpaq Download manager problemOddelek: Programska oprema | 1905 (1782) | tntn3000 |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2423 (2092) | bluefish |
» | USB zazna, vendar ne prikaže ničesarOddelek: Pomoč in nasveti | 4563 (4375) | reeves |
» | Neznana naprava [Windows Vista]Oddelek: Operacijski sistemi | 1909 (1585) | solatko |