Forum » Pomoč in nasveti » Iskanje izbrisanega sporočila v brskalniku
Iskanje izbrisanega sporočila v brskalniku
Korenchek ::
Lp,
zanima me, če se da rešit naslednji problem:
Predstavljajte si forum, ki ima funkcijo urejanja napisanega sporočila. V neki temi je napisan obsežen post, katerega misliš še dopolnit. Po pomoti zbrišeš večino sporočila, kar ugotoviš ko je bilo sporočilo že oddano in pomeni da je šel trud v nič. (?) Ali pač ne?
Je možno še kje poiskati celotno besedilo?
zanima me, če se da rešit naslednji problem:
Predstavljajte si forum, ki ima funkcijo urejanja napisanega sporočila. V neki temi je napisan obsežen post, katerega misliš še dopolnit. Po pomoti zbrišeš večino sporočila, kar ugotoviš ko je bilo sporočilo že oddano in pomeni da je šel trud v nič. (?) Ali pač ne?
Je možno še kje poiskati celotno besedilo?
For those about to rock - we salute you!
Duhec ::
Na forumih si največkrat, če pišem daljši post, to prej pišem v beležnici ali pa pred pošiljanjem obvezno označim celoten tekst in ga kopiram. Stari dobri ctrl+c, ker se dogaja, da ti nekje naredijo logout ob naektivnosti (nerefrešu) ali medtem ko pišeš daljši post. Jeba, ja.
R33D3M33R ::
Imaš lahko peklensko srečo in je možna ena izmed teh treh možnosti:
1. Recimo da imaš srečo in ima tisti forum redne backupe podatkovne baze, ki vsebujejo tudi tisto nemodificirano sporočilo. Moraš pa seveda imeti dostop do tistih varnostnih kopij
2. Mogoče se je vsebina prejšnjega sporočila shranila v zgodovino brskalnika. Če brskalnika nisi zapiral, lahko klikaš gumb za nazaj dokler ne prideš do stare strani. Če si ga, ga preklopi v Offline način (Work Offline) in poskusi naložiti najprej nemodificirano stran. Če je ta stran že modificirana imaš še eno možnost in sicer, da še enkrat klikneš edit v offline načinu. Morda je tam shranjen cache vnosnega polja skupaj s vsebino.
3. Forum omogoča shranjevanje sprememb. Kontaktiraj administratorja.
Veliko sreče!
1. Recimo da imaš srečo in ima tisti forum redne backupe podatkovne baze, ki vsebujejo tudi tisto nemodificirano sporočilo. Moraš pa seveda imeti dostop do tistih varnostnih kopij
2. Mogoče se je vsebina prejšnjega sporočila shranila v zgodovino brskalnika. Če brskalnika nisi zapiral, lahko klikaš gumb za nazaj dokler ne prideš do stare strani. Če si ga, ga preklopi v Offline način (Work Offline) in poskusi naložiti najprej nemodificirano stran. Če je ta stran že modificirana imaš še eno možnost in sicer, da še enkrat klikneš edit v offline načinu. Morda je tam shranjen cache vnosnega polja skupaj s vsebino.
3. Forum omogoča shranjevanje sprememb. Kontaktiraj administratorja.
Veliko sreče!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Korenchek ::
Hvala za odgovora, res je, treba si je shranjevat besedilo oz. kopirati preden pošlješ, ker ti ravno takrat lahko napaka spremeni razpoloženje hehe.
In ne, nisem imel peklenske sreče in sem se tudi že sprijaznil.
In ne, nisem imel peklenske sreče in sem se tudi že sprijaznil.
For those about to rock - we salute you!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523703 (1248) | bastadu |
» | Podrobnosti o Windows Phone 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 16056 (14742) | Lonsarg |
» | "Deklica za vse" ali zakaj se pustimo izkoriščevati s strani delodajalcev, sistema?Oddelek: Loža | 1788 (1704) | opeter |
» | koliko zasede slo-tech forum (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4193 (2658) | Gapi |
» | Forum ne dela v offline načinuOddelek: Slo-Tech | 1263 (1043) | ijatebi |