Forum » Operacijski sistemi » HP Compaq 8510p - Preload za Windows XP
HP Compaq 8510p - Preload za Windows XP
zee ::
Zivjo.
Preden zacnem tezit servisom me zanima, ce ima kdo prenosnik HP Compaq 8510p, na katerem ima prednalozene Windows XPje.
Je kdo taksen na forumu?
hvala vnaprej.
Preden zacnem tezit servisom me zanima, ce ima kdo prenosnik HP Compaq 8510p, na katerem ima prednalozene Windows XPje.
Je kdo taksen na forumu?
hvala vnaprej.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Mr.G. ::
Pozdravljen,
Nimam 8710 p, imam pa 8710 w.
Gor so bili prednaloženi Vista Busines,zravn pa sm dobu CD-je in DVD-je za : XP Professional,Visto,gonilnike za Rač,gonilnike za visto itd.
Sam mam zdej gor XP-je. In dela.
Lahko kaj pomagam?
Lp,
Nimam 8710 p, imam pa 8710 w.
Gor so bili prednaloženi Vista Busines,zravn pa sm dobu CD-je in DVD-je za : XP Professional,Visto,gonilnike za Rač,gonilnike za visto itd.
Sam mam zdej gor XP-je. In dela.
Lahko kaj pomagam?
Lp,
zee ::
Zivjo.
Potreboval bi Recovery medije - to je tista rec, ki obnovi skrito particijo, namenjeno morebitni obnovi sistema, in celoten sistem skupaj z vsemi gonilniki in pomoznimi HPjevimi programi.
Na dveh prenosnikih 8510p sem namrec naredil nadgradnjo iz Viste na XPje, pa imam obcutek, da upravljanje s porabo ne dela, saj procesor vseskozi dela na ~2.1 GHz + imam se nekaj manjsih tezav z gonilniki, ki jih za doticni prenosnik ne uspem najti (HP Basic module ali nekaj podobnega, ...).
Hvala za pomoc.
Potreboval bi Recovery medije - to je tista rec, ki obnovi skrito particijo, namenjeno morebitni obnovi sistema, in celoten sistem skupaj z vsemi gonilniki in pomoznimi HPjevimi programi.
Na dveh prenosnikih 8510p sem namrec naredil nadgradnjo iz Viste na XPje, pa imam obcutek, da upravljanje s porabo ne dela, saj procesor vseskozi dela na ~2.1 GHz + imam se nekaj manjsih tezav z gonilniki, ki jih za doticni prenosnik ne uspem najti (HP Basic module ali nekaj podobnega, ...).
Hvala za pomoc.
zee
Zheegec ::
Te medije ti priskrbi dobavitelj - Avtera ali Diss.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Softpaq Download manager problemOddelek: Programska oprema | 1901 (1778) | tntn3000 |
» | Vista - "Local only" mrežna povezava?Oddelek: Operacijski sistemi | 2368 (1721) | r0Kk |
» | Hp 8510p + WinXP ProOddelek: Pomoč in nasveti | 1430 (1318) | Pyr0Beast |
» | Ali se mi splača nadgradit laptop?Oddelek: Strojna oprema | 2097 (1791) | Tim Burton |
» | Pomoč-prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2670 (2355) | katja1986 |