Forum » Zvok in slika » Problem z zvočno kartico na prenosniku dell inspiro 1520
Problem z zvočno kartico na prenosniku dell inspiro 1520
Scorpia ::
Pri poslušanju mp3 dadotek, se zvok popači. Isto med gledanjem video posnetkov prek interneta, recimo youtube. Tudi določene igre ki predvajajo musko ko se nalaga se popači. Med samim igranjem zvok normalno deluje. Torej zgleda da je problem v samem driverju. Uporabljam XP prej sem imel visto pa se je isto popačil zvok sam velik manj in manj izrazito.
Zdej ali ma še kdo takšne probleme?
Drugo kar mi je zelo čudno da imam preveč močen izhod za slušalke, če recimo vse dam naglas ne moreš imeti slušalke na ušesih. Base lahko daš do konca pa nč ne hrešči nič, edino slušalke trpijo pa sam še bass spustijo ostalih frekvenc ne zmore več da igra
Če primerjam glasnost z namiznim, tukaj dam na polovico glasnost pa preseže namiznega ki ima do konca jakost.
Zdej ali ma še kdo takšne probleme?
Drugo kar mi je zelo čudno da imam preveč močen izhod za slušalke, če recimo vse dam naglas ne moreš imeti slušalke na ušesih. Base lahko daš do konca pa nč ne hrešči nič, edino slušalke trpijo pa sam še bass spustijo ostalih frekvenc ne zmore več da igra
Če primerjam glasnost z namiznim, tukaj dam na polovico glasnost pa preseže namiznega ki ima do konca jakost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velika in majhna impedancaOddelek: Zvok in slika | 4820 (4594) | kucho |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3006 (2260) | shadeX |
» | Komarjevo zvonjenje (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7557 (5113) | OwcA |
» | Audigy2 ZS @ youp-pax A4 PROSIM POMAGITE!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1413 (1282) | rokxboy |
» | izhod za slušalkeOddelek: Zvok in slika | 1042 (952) | CaqKa |