Forum » Pomoč in nasveti » windows vista defender težave
windows vista defender težave
vbknez ::
Jst bi vprašal če se je že kdo sestal s naslednjo težavo in ga prosil da mi pri tem pomaga.
Težava je da mi je pred kratkim nehal delovat windows defender. To sem opazil ko sem ob zagonu zagledal naslednje opozorilo: Intalizacija programa ni uspela :0x800106ba. Zaradi težav je storitev programa prenehala delovati....
V nadzorni plošči je defender izklopljen vklopt ga ne morem.
Poskusu sm tudi s instalacijo defenderja na microsoftovi strani pa mi pred instalacijo napise da je defender že na računalniku.
Kako nj to rešim?
Se da defender zbrisat in kako?
Djte prosim pomagat.
p.s. Operacijski sistem Windows vista ultimate
Težava je da mi je pred kratkim nehal delovat windows defender. To sem opazil ko sem ob zagonu zagledal naslednje opozorilo: Intalizacija programa ni uspela :0x800106ba. Zaradi težav je storitev programa prenehala delovati....
V nadzorni plošči je defender izklopljen vklopt ga ne morem.
Poskusu sm tudi s instalacijo defenderja na microsoftovi strani pa mi pred instalacijo napise da je defender že na računalniku.
Kako nj to rešim?
Se da defender zbrisat in kako?
Djte prosim pomagat.
p.s. Operacijski sistem Windows vista ultimate
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux bo dobil - Microsoftov protivirusnik (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16802 (14285) | poweroff |
» | Microsoftov protivirusnik prihaja tudi na macOSOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7429 (5966) | AštiriL |
» | Boljša alternativa AVG Free antivirusnem programu (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 16374 (14759) | opeter |
» | Računalnik se ne zažene - nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 7759 (7164) | solatko |
» | Comodo Internet security freeOddelek: Programska oprema | 6908 (5123) | BorutK-73 |