» »

LG 37LF65 - informacije

LG 37LF65 - informacije

MarkoMan ::

Zanima me Tale LG lcd TV. Ker se ga da trenutno zelo ugodno dobiti, bi prosil za kaksno informacijo kako ste kej zadovoljni, nezadovoljni s TV. Na spletu ni za najdt nobenega testa.

Hvala
vsak zacetek in zacetnik je tezek

stajdi ::

Sam ga imam že cca. 3 mesece. SD signal je nekaj srednjega, nič posebnega odvisno od kvalitete signala. TV programe gledam preko sat-sprejemnika Humax-HDCI 2000 na katerem imam tudi lastovko, sam osebno sem pričakoval malo boljšo sliko na SD signalu. HD programi na satelitu pa imajo super sliko sploh če imaš možnost ogleda kakega kodiranega programa. Prav tako je super slika iz računalnika. Moti me edino to da ne morem(znam) vklopit DTV, da bi še to probal.
Drugače pa sem z TV kar zadovoljen.

Lp Miha

thx. Js osebno bi ga uporabljal kot sekundarni monitor, za filme in kak spil, ce bi 8800gt prebavila max resulucijo.

Kokr sem gledal na njihovi DOMACI STRANI, vidim da:
ima S-IPS Pane Kar naj bi bilo dobro)l,
Full HD mit 1:1 Pixel Mapping (kar nevem a je dobro al slabo),
8bit barve (kar spet a je dobro al slabo).

Prosim, ce napises malo vec o tv. A iam kej mura efekta? kake so barve? A je dinamicni kontrast uporaben? A se ga da izklopit (DK)? Kaj menis je prevelik za gledanje na 2m?

Ty

bump :8)

Edit: tv stane "860 eu" in me ful matra da bi ga imel kot secundarni monitor. Kdorkol karkol?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MarkoMan ()

deleted ::

Jaz imam tudi to televizijo in kot sem že v drugi temi omenil, ne da se vklopiti dvb-t. Kot sekundarni monitor se obnese fenomenalno. Če želiš gledat HD filme, glej, da imaš vsaj dvojedrni procesor, tam ene 2GHz. Efekti so takšni da res padeš dol. Barve so super, resolucija olala. Skratka ničesar ne bi mogel pripomniti.
Če ga boš uporabljal kot sekundarni monitor ti ga priporočam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VGA na moderen GPU ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
343509 (3116) Netrunner
»

Katera grafična (ATi, nVidia...)

Oddelek: Strojna oprema
91302 (1049) SasoS
»