Forum » Izdelava spletišč » Iskanje z Javascriptom
Iskanje z Javascriptom
Highlag ::
Torej rabim nekaj, kar bi mi omogočalo iskanje po tekstu. Ker stran ni na serverju kjer bi lahko kak podprogram opravljal to funkcijo.
Imam par majhnih tekstovnih baz (npr 8 stolpcev x 20 vrstic) po katerih bi rad iskal po nekaterih ključnih besedah. Rezultat iskanja pa bi mi izpisal pač vse vnose, ki imajo željeno vsebino. Naprimer tako kot quickfilter v Excelu.
Z nekje sem že dobil neko scripto, a moja "predelava" ne dela najbolje. Kje bi našel kaj podobnega?
Imam par majhnih tekstovnih baz (npr 8 stolpcev x 20 vrstic) po katerih bi rad iskal po nekaterih ključnih besedah. Rezultat iskanja pa bi mi izpisal pač vse vnose, ki imajo željeno vsebino. Naprimer tako kot quickfilter v Excelu.
Z nekje sem že dobil neko scripto, a moja "predelava" ne dela najbolje. Kje bi našel kaj podobnega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Orodje za iskanje podvojenih slikOddelek: Pomoč in nasveti | 4814 (2850) | SloBiscuit |
» | [C++] Iskanje v globinoOddelek: Programiranje | 2510 (2250) | darkkk |
» | Google ponuja analizo vaše spletne aktivnostiOddelek: Novice / Zasebnost | 4912 (3361) | energetik |
» | Android aplikacija - PtičiOddelek: Mobilne tehnologije | 2644 (2173) | dronyx |
» | C++ (iskanje, sortiranje, vpis v datoteko)Oddelek: Programiranje | 1078 (941) | soldie |