Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik HP deskjet 5550 noče tiskati
Tiskalnik HP deskjet 5550 noče tiskati
dexterboy ::
hojla!
kar sem pogledal naokoli, ni bilo kakšne pomoči, če sem kje spregledal, bi prosil za link
Kupil sem HP deskjet 5550, ampak mi po instalaciji gonilnikov noce nicear natisnit iz Wisov, če dam pa testno stran v HP managementu, mi jo pa natisne. To se mi je zgodilo že pri meni doma (drug PC), kjer sem enake simptome; ne tiska iz Winsov sploh. Probal sem USB, paralelca, gonilnike z neta in CD-ja, vsakič ista zgodba; ko dam kaj natisniti, mi zagrabi papir, glava se sprehodi 2 levo desno, izpljune pa prazen list papiraja. Oba PCa delujeta brez težav, v event view ni nobenga zapisa...
Obe matični imata za osnovo nvidia chipset, proca sta oba AMD, en dve jedri, drug eno jedro, skratka, nobenih težav, sedaj pa tole...
Vsakršna pomoč bi prov pršla...
kar sem pogledal naokoli, ni bilo kakšne pomoči, če sem kje spregledal, bi prosil za link
Kupil sem HP deskjet 5550, ampak mi po instalaciji gonilnikov noce nicear natisnit iz Wisov, če dam pa testno stran v HP managementu, mi jo pa natisne. To se mi je zgodilo že pri meni doma (drug PC), kjer sem enake simptome; ne tiska iz Winsov sploh. Probal sem USB, paralelca, gonilnike z neta in CD-ja, vsakič ista zgodba; ko dam kaj natisniti, mi zagrabi papir, glava se sprehodi 2 levo desno, izpljune pa prazen list papiraja. Oba PCa delujeta brez težav, v event view ni nobenga zapisa...
Obe matični imata za osnovo nvidia chipset, proca sta oba AMD, en dve jedri, drug eno jedro, skratka, nobenih težav, sedaj pa tole...
Vsakršna pomoč bi prov pršla...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskalnika ne zaznaOddelek: Pomoč in nasveti | 1439 (1268) | Riff |
» | Pomoč pri tiskanju v Wordu, prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1135 (801) | Freakylion |
» | Problem s tiskalnikom HP Photosmart C5280Oddelek: Strojna oprema | 934 (799) | nightbird |
» | Kaj priporočate (nakup računalnika)?Oddelek: Kaj kupiti | 2775 (2139) | Galaxy |
» | ročno obojestransko printanje na laserskem printerjuOddelek: Strojna oprema | 3047 (2927) | roli |