Forum » Omrežja in internet » Problem z priklopitvijo razdelilca NT!+2ab za ISDN
Problem z priklopitvijo razdelilca NT!+2ab za ISDN
osamabinladen ::
Pozdravljeni,
Znajdo sem se v hudih težavah!
Do sedaj sem uporabljal navadni isdn z razdelilcem NTBA, ampak ker bi si rad prikolopil fax, je prišlo do težav in sem ugotovil da to ni možno, dobil sem novi razdelilec NT1+2ab, katerega se mučim že celi dan priklopiti.
Če ima kdo kaken načrt za priklop ali pa se spozna na to bi mu bil zelo hvaležen
Lahko ti pošljem slike kako to zgleda, če je lažje nekoga vodit do pravilnega priklopa.
Danes sem prišel tako daleč, da je isdn telefon delal normalno in fax tudi, samo probelm je da mi ADSl noče delat.
Sedaj sem pa zopet vse zard pa mi še to ne dela kaj mi je.
PROSIM ZA POMOČ.
Znajdo sem se v hudih težavah!
Do sedaj sem uporabljal navadni isdn z razdelilcem NTBA, ampak ker bi si rad prikolopil fax, je prišlo do težav in sem ugotovil da to ni možno, dobil sem novi razdelilec NT1+2ab, katerega se mučim že celi dan priklopiti.
Če ima kdo kaken načrt za priklop ali pa se spozna na to bi mu bil zelo hvaležen
Lahko ti pošljem slike kako to zgleda, če je lažje nekoga vodit do pravilnega priklopa.
Danes sem prišel tako daleč, da je isdn telefon delal normalno in fax tudi, samo probelm je da mi ADSl noče delat.
Sedaj sem pa zopet vse zard pa mi še to ne dela kaj mi je.
PROSIM ZA POMOČ.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekinitev siol ADSL!!! ali je mogoče?Oddelek: Omrežja in internet | 6654 (4054) | michel |
» | PC FaxOddelek: Pomoč in nasveti | 1093 (959) | Rokomah |
» | Tehnično znanje na Siolu/telekomu...Kakšen je vaš vtis?Oddelek: Omrežja in internet | 1729 (1346) | Ibex |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19697 (9140) | Nejc Pintar |
» | ISDN kartica (modem) za povezovanje na net in za fax - kaj, kje za koliko?Oddelek: Kaj kupiti | 1225 (1189) | iso2000 |