» »

typhoon glodalec

typhoon glodalec

Witboy ::

Zanima me mnenje za to brezžično in optično miško. kaka se vam zdi in ali se mi jo splača kupit glede nato da je samo cca 8k dočim je logitechova cc 18k?!

TNX

MaX ::

Kje si jo pa najdu za 8K, do zdej sm najcenej vidu v ram2 za 9.900 K

mnenja maš pa že v podobni temi...

viper ::

ne priporocam, glede na videno pri sosedu. deluje ... da se milo izrazim cudno. skos se neki trese, pa se na dalec ne vlece. beda v primerjavi z cordless mouseman wheel, ki ga mam js.

tha_man ::

Jaz pa imam ravno obratne izkušnje kot viper. Pri frendu sem probal Logitechovega Mousemana, zadeva je zgubljala povezavo že ko si šel kaka dva metra stran od postaje, pa še težek je.

Jaz imam Typhoona, pa lovi čez celo sobo preko omare, pravzaprav mi še ni uspelo prekiniti povezave. Tud sicer odlično dela. Trese se nič, ne vem, viper da niste vi na kaki odbojni podlagi uporabljali zadeve? To je pomanjkljivost optičnih mišk, seveda pa je prednost da dela na katerikoli drugi podlagi razen odbojne.

Witboy ::

Hja... še prejšn teden so jo mel po taki ceni v LeClerk -u. Hm... se pol po temtakem jo splača kupt al ne?!? Pa sej ne rabm da mi lovi v drugi sobi :D . Sjt bi sam znebu se kuglce pa trika ;)

DJroky ::

Kupi jo. Jaz jo uporabljam že kar nekaj časa in sem zelo zadovoljen. Ko sem jo jaz kupil je bila cena 16.500 sit in mi ni žal tudi tolarja. Huda zadeva!

dons, oz. včeraj sm nabavu omenjeno podgano in...trese se kot da jo zebe kr neki skače po monitorju, sm probu zamenjat PS/2 in USB, pa je isti k....

damn...:'(

Simeroni ::

he he he...da nima praznih baterij? tako se namrec obnasa, kadar so baterije prazne...meni dela 110% :)

tha_man ::

Ja, kadar so prazne baterije začne skakat, pa kolešček začne utripat. Kulsko :D

OmegaBlue ::

typhoon glodalec rula. kupu ya 10K pa dela cist super(prokleti suniki):D
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

ko sm jo prvič prklopu, je kolešček utripu, pol sm jo pa dau filat, pa se je filala več k 8h, pa je blo isto...:|

...čeprov, zdele k sm domov pršu, se mi zdi, da mal bolš dela, k prej...8-O ...trese pa še kr, sam velik manj. Hmm dosjeji X.

no ja, bomo vidl.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MaX ()

Trubar ::

Iz druge sobe mi nese (pod kotom)0:) RULA
Ref exchange link:
https://www.binance.com/en/register?ref=VV7U3WUE
https://www.kucoin.com/r/rf/Hu6Rx2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»