Forum » Pomoč in nasveti » Printer neha delat po določenem času
Printer neha delat po določenem času
Dezzo ::
Zdravo.
Imam tiskalnik HP AiO 5610, ki v osnovi dela brez problemov. Imam pa en problem, saj printer po določenem času neha delat. Se pravi, da če po nekem času dam nekaj printat, gre to v print queue, sprinta mi pa ne. Če hočem zadevo brisat iz vrste ne gre. Če potem resetiram računalnik, tiskalnik sprinta tisto, kar je bilo v vrsti.
Zdej mal ugimal, ampak sumim da je vzrok v kakem problemu z USB-jem. Driverji so naloženi vredu, nobene napake ne javi, nič.
Kaka ideja?
P.S.
Pa ne gre za isti računalnik, kot v temi o ne-ugašanju.
Imam tiskalnik HP AiO 5610, ki v osnovi dela brez problemov. Imam pa en problem, saj printer po določenem času neha delat. Se pravi, da če po nekem času dam nekaj printat, gre to v print queue, sprinta mi pa ne. Če hočem zadevo brisat iz vrste ne gre. Če potem resetiram računalnik, tiskalnik sprinta tisto, kar je bilo v vrsti.
Zdej mal ugimal, ampak sumim da je vzrok v kakem problemu z USB-jem. Driverji so naloženi vredu, nobene napake ne javi, nič.
Kaka ideja?
P.S.
Pa ne gre za isti računalnik, kot v temi o ne-ugašanju.
tommy boy ::
Živjo.
Tudi sam imam podobno težavo z HP 5550 deskjet, pa sem probal tudi nove gonilnike naložit, pa je še vedno isto. Če hočem kaj sprintat mi ne sprinta takoj ampak (mogoče) šele ko PC resetiram. Res mi je zmanjkalo idej, ker sem probal že vse mogoče variante.
Tudi sam imam podobno težavo z HP 5550 deskjet, pa sem probal tudi nove gonilnike naložit, pa je še vedno isto. Če hočem kaj sprintat mi ne sprinta takoj ampak (mogoče) šele ko PC resetiram. Res mi je zmanjkalo idej, ker sem probal že vse mogoče variante.
StratOS ::
Preglej nastavitve tiskalnika, da začne takoj printat in ne ko je spoolana še zadnja stran (posebej pri obsežnem printanju in slikah), mogoče kakšni problemi v bufru tiskalnika ali pa kaj podobnega ...
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
mumbley ::
Poizkusi se malo poigrati s spool-ing, enkrat daj naj se podatki takoj pošljejo na tiskalnik, drugič pa poizkusi da tiska ko je prva stran pripravljena ali šele takrat ko je celoten dokument.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ali mora imeti tiskalnik vse barve?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9017 (8401) | Brane22 |
» | Nakup mf tiskalnika - HP C6280 ali Canon MP610?Oddelek: Kaj kupiti | 3883 (3312) | 1309976 |
» | ročno obojestransko printanje na laserskem printerjuOddelek: Strojna oprema | 3007 (2887) | roli |
» | Printanje v AdobeAcrobatReader 7Oddelek: Programska oprema | 2537 (2324) | opeter |
» | printer - out of paperOddelek: Pomoč in nasveti | 1293 (1128) | AlienGT |