Forum » Pomoč in nasveti » HP Compaq 6720s blutooth
HP Compaq 6720s blutooth
kalcek16 ::
Zanima me če ima kdo za ta laptop gonilnike za blutooth za windows xp, ker na uradni strani jih ni.
markk1 ::
pozdravljeni
bom kar v to temo napisal. imam compaq 6720s in sedaj je nalozena vista gor jaz bi rad dal xp. mi lahko kdo pomaga z sata driverji da to ustimam. hvala ze v naprej
lp
bom kar v to temo napisal. imam compaq 6720s in sedaj je nalozena vista gor jaz bi rad dal xp. mi lahko kdo pomaga z sata driverji da to ustimam. hvala ze v naprej
lp
Zheegec ::
BIOS-advanced-sata native mode daš na "disabled".
Ni čisto točno tako, malo pobrskaj po bios nastavitvah.
Ni čisto točno tako, malo pobrskaj po bios nastavitvah.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
SiMN ::
A potem ko daš sata na disabled in installiraš xp ter driverje, ali potem ponovno daš sata na enable?
še en problem... ne najdem MODEM driver za hp 6720s in sicer za os-xp :S mogoče kdo najdu? nekje sem prebral da naj bi deloval tudi driver za 6715s vendar še nisem probal.
Hvala!
še en problem... ne najdem MODEM driver za hp 6720s in sicer za os-xp :S mogoče kdo najdu? nekje sem prebral da naj bi deloval tudi driver za 6715s vendar še nisem probal.
Hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SiMN ()
teh driverjev za modem jaz tudi nisem nasel. ja potem das samo enable nazaj in vse normalno dela.
lp
lp
SiMN ::
Za markk1
Kako si potem rešil to težavo? :S si probal namestiti modem driver za 6715s? nekje sem zasledil da baje deluje tudi na 6720s
Kako si potem rešil to težavo? :S si probal namestiti modem driver za 6715s? nekje sem zasledil da baje deluje tudi na 6720s
nisem nic namescal ker se mi ni dalo ubadat s tem :) tak ni blo za mene drugace bi si ze porihtal. ce bos pa ugotovil pa javi. da se jaz vrzem tote driverje gor.
lp
lp
Jago ::
Za modem na modelu 6720s das da windows preko interneta najde modem in najde potem
Agere Systems HDA modem
in lepo dela...
Agere Systems HDA modem
in lepo dela...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Drsnik na novem laptopu ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 3803 (3672) | Zvezdica111 |
» | HP EliteBook 8530p problemi z XPOddelek: Operacijski sistemi | 2373 (2003) | Nuke_H2 |
» | pomoč pri internetni povezavi prosimOddelek: Omrežja in internet | 1903 (1601) | start123 |
» | Gonilniki za HP 6720s Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 2206 (2067) | Jakka |
» | Kje mam napisano grafično kartico?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (1044) | Gwanaroth |