Forum » Pomoč in nasveti » Acer Aspire 5920G - DVD PROBLEM (NUJNO)
Acer Aspire 5920G - DVD PROBLEM (NUJNO)
aiko ::
Najprej pozdrav vsem.
Torej kupil sem nov prenosnik Aspire 5920g, ki je za darilo. Na njem je bila instalirana licenčna Vista, katera pa ni zaželjena in tako sem inštaliral XP. Sedaj mi DVD pogon več ne snema. Zasledil sem, da ta problem ima/je imelo več ljudi, ki so to naredili, vendar nikjer nisem našel rešitve.
Na Acer strani so samo Vista gonilniki, tako, da sem prave pobral direkt na intel , broadcom & nvidia strani.
Kljub temu, da deluje vse (razen dvd snemanje), imam v device managerju 2 neznani napravi, vendar mislim, da to ni povezano z DVD problemom.
Ker se bliža dead line (roj. dan), bi prosil vse za pomoč, nasvet, rešitev.
lp
Torej kupil sem nov prenosnik Aspire 5920g, ki je za darilo. Na njem je bila instalirana licenčna Vista, katera pa ni zaželjena in tako sem inštaliral XP. Sedaj mi DVD pogon več ne snema. Zasledil sem, da ta problem ima/je imelo več ljudi, ki so to naredili, vendar nikjer nisem našel rešitve.
Na Acer strani so samo Vista gonilniki, tako, da sem prave pobral direkt na intel , broadcom & nvidia strani.
Kljub temu, da deluje vse (razen dvd snemanje), imam v device managerju 2 neznani napravi, vendar mislim, da to ni povezano z DVD problemom.
Ker se bliža dead line (roj. dan), bi prosil vse za pomoč, nasvet, rešitev.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Vista zmrzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 1302 (1142) | Duhec |
» | Dvd Enota Izginila Iz Sistema!?!Oddelek: Strojna oprema | 1784 (1191) | Xserces |
» | Windows 7 razna vpraŠanjaOddelek: Operacijski sistemi | 7082 (5529) | bosmla |
» | Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !Oddelek: Operacijski sistemi | 4339 (2538) | aiko |
» | HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 7646 (6377) | Gwanaroth |