Forum » Operacijski sistemi » [Windows] Avtomatiziran Remote Assistance
[Windows] Avtomatiziran Remote Assistance
Mercier ::
Remote Assistance v offer načinu je sicer jako fina zadeva za obvladovat najedajoče luser-je, sploh v navezi s telefonom :) , ampak v tej temi imam v mislih eno malo zlorabo. Na netu sem se spotaknil ob tele, ki pravijo da obstaja nek avtrokliker (program), ki namesto uporabnika sam dovoli kontrolo.
Ta software ima še tri interesantne lastnosti. Pri badgers-ih ga ni na voljo za dolzvlečt, ne dajo niti kakšnega linka drugam in jaz ga tudi drugače nikjer ne najdem.
Edit:
No, tista zlorba je uporaba Remote Assistance-a za računalnike, pred katerimi ne sedi nihče, mora pa biti nekdo logiran. En tak native vnc. :)
Ta software ima še tri interesantne lastnosti. Pri badgers-ih ga ni na voljo za dolzvlečt, ne dajo niti kakšnega linka drugam in jaz ga tudi drugače nikjer ne najdem.
Edit:
No, tista zlorba je uporaba Remote Assistance-a za računalnike, pred katerimi ne sedi nihče, mora pa biti nekdo logiran. En tak native vnc. :)
- spremenil: Mercier ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote Desktop vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 768 (703) | huelz |
» | Težave z oddaljeno pomočjo - NUJNO !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1206 (1033) | Gwanaroth |
» | Oddaljena pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1050 (1015) | Tic |
» | Programi za oddaljeni dostopOddelek: Programska oprema | 1807 (1737) | darkolord |
» | remote desktopOddelek: Pomoč in nasveti | 1055 (968) | andrej |