Forum » Pomoč in nasveti » Firefox can't establish connection to localhost
Firefox can't establish connection to localhost
ros ::
Firefox can't establish connection to localhost
Doma ima en strežnik, kjer sem instaliral zadnji xampp ter joomlo. Na dyndns sem ustvaril tudi host in potegnil dol programček dyndnys updater, ker imam dinamični ip. Server je za routerjem. Ko grem na server in dostopam nanj kot localhost, mi stran pokaže brez problema. Tudi če vtipkam www.xxxxx naslov mi strannormalno dela. Problem nastane, ko dostopam na stran z drugega računalnika: prvo stran in naslov www.xxxx mi sicer pokaže, ko pa hočem klikniti kakšne druge povezave, mi firefox javi naslednjo sporočilo:
firefox can't establish connection to localhost
Kaj je narobe?
Hvala za vsak odg.
Doma ima en strežnik, kjer sem instaliral zadnji xampp ter joomlo. Na dyndns sem ustvaril tudi host in potegnil dol programček dyndnys updater, ker imam dinamični ip. Server je za routerjem. Ko grem na server in dostopam nanj kot localhost, mi stran pokaže brez problema. Tudi če vtipkam www.xxxxx naslov mi strannormalno dela. Problem nastane, ko dostopam na stran z drugega računalnika: prvo stran in naslov www.xxxx mi sicer pokaže, ko pa hočem klikniti kakšne druge povezave, mi firefox javi naslednjo sporočilo:
firefox can't establish connection to localhost
Kaj je narobe?
Hvala za vsak odg.
ros ::
rešu problem! treba je nastavit configuration php na joomli in sicer tako, da nastaviš namesto localhosta ime domene
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook TežavaOddelek: Omrežja in internet | 1849 (1490) | Sandi1987 |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4135 (3061) | grofsi |
» | Težave z MySQL povezavoOddelek: Izdelava spletišč | 2651 (2256) | la_mer |
» | Snifanje prometaOddelek: Informacijska varnost | 1470 (1134) | poweroff |
» | izkusnje z rsync?Oddelek: Programska oprema | 2124 (1505) | dëych |