Forum » Navijanje » CELERON 600, CHAINTECH plata
CELERON 600, CHAINTECH plata
jurcek ::
Pozdravljeni!
imam matično ploščo Chaintech AJA6,..!Nekaj takega!Kak ga lahko navijem?KEr ma chaintech neke čudne nastavitve v biosu!Prosim pomagajte!
imam matično ploščo Chaintech AJA6,..!Nekaj takega!Kak ga lahko navijem?KEr ma chaintech neke čudne nastavitve v biosu!Prosim pomagajte!
msmiha ::
Poglej če se da v BIOSu ali pa na plati(z jumperji) nastavlat FSB. Samo ne bi rekel, da se to da na teh platah.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Pogledal sem v BIOS-u in omogoča overclockanje...o tem piše tudi v knjigici, ki je plati priložena(plata je 6AJA4) ...!Je pa nekak čudno nastavljanje FSBja..!So v BIOS-u neki procenti, ki pa jih ne razumem..!
Aja, na kolko pa sploh gre Celeron 600 navit, tako da še lepo deluje računalnik????
Aja, na kolko pa sploh gre Celeron 600 navit, tako da še lepo deluje računalnik????
Mogoče kdo ve kak lahko z mojo plato: CHAINTECH 6AJA4/6AJR4 navijem moj procesor???Ker ne kapiram kaj je mišljeno s tistimi procenti!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | racunalnik ne zazna diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2694 (2514) | boumzie |
» | S čim v Winsih razbrat frekvenco PCIjaOddelek: Navijanje | 823 (689) | kuglvinkl |
» | Plata Asus ali Gigabyte ??Oddelek: Kaj kupiti | 1828 (1300) | schurda |
» | !!! Čuden problem !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 959 (791) | Lara-K |
» | Objasnilo za CPU Bus FrequencyOddelek: Pomoč in nasveti | 965 (834) | VASkO |