Forum » Pomoč in nasveti » Melissa in CAPTCHA koda
Melissa in CAPTCHA koda
Josephine ::
Ojla!
Pišem seminarsko nalogo o socialnem inženiringu in sm naletela na primer Melisse in captcha kode, ki je bila aktualna oktobra lani, če se ne motim. Brala sem, da naj bi na ta način nekdo zbiral račune na yahoo-ju, ampak gre za to, da si ne znam točno razložiti kako lahko nekdo izrabi tvoje podatke oz kako in katere podatke sploh pridobi, s tem ko ti vpišeš to kodo. Če mi morda lahko kdo po "kmečko" razloži?
Pišem seminarsko nalogo o socialnem inženiringu in sm naletela na primer Melisse in captcha kode, ki je bila aktualna oktobra lani, če se ne motim. Brala sem, da naj bi na ta način nekdo zbiral račune na yahoo-ju, ampak gre za to, da si ne znam točno razložiti kako lahko nekdo izrabi tvoje podatke oz kako in katere podatke sploh pridobi, s tem ko ti vpišeš to kodo. Če mi morda lahko kdo po "kmečko" razloži?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zanimiv način plačila izdelkov iz kataloga v reviji AfibelOddelek: Loža | 3717 (2842) | GupeM |
» | Varnost kreditnih kartic?!Oddelek: Loža | 4180 (2944) | Phantomeye |
» | Piratizacija iger. Niti to ni več zastonj?Oddelek: Loža | 3172 (1842) | Unknown_001 |
⊘ | Steam-ukradli so mi računOddelek: Igre | 4173 (3298) | ahac |
» | Priklepanje na enega ponudnika v praksi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12682 (7448) | nevone |