Forum » Igre » Steam-ukradli so mi račun
Steam-ukradli so mi račun
SalamaSir ::
Nevem če tema spada pod pravo temo vendar
ukradli so mi steam račun
ker me je prepričal sem mu dal ime in geslo od steam računa in nato še kodo da je potrdil da je spremenil varnostno uprašanje. Se da kako nazaj dobiti račun email je spremenil...se da preko kode za igro ali kako drugače da dobim vsaj igro nazaj na mojo kodo?
Prosim pomagajte.
Lp
ukradli so mi steam račun
ker me je prepričal sem mu dal ime in geslo od steam računa in nato še kodo da je potrdil da je spremenil varnostno uprašanje. Se da kako nazaj dobiti račun email je spremenil...se da preko kode za igro ali kako drugače da dobim vsaj igro nazaj na mojo kodo?
Prosim pomagajte.
Lp
- zaklenil: ahac ()
mihec87 ::
Um smem vprašat kaj si razmišljal..namreć wtf..?
Hm support pa da ti uspe dokazat z paypal računom da so ti spizdili account..
Hm support pa da ti uspe dokazat z paypal računom da so ti spizdili account..
bluefish ::
Očitno se pogosto dogaja.
Tule je potek dokazovanja: https://support.steampowered.com/kb_art...
Tule je potek dokazovanja: https://support.steampowered.com/kb_art...
mihec87 vem da sem nor ...:/
res nism vedu dau mi je geslo od njegovega msn računa in pol sm ugotovu da nima nobene veze z njim
hvala vsem bom pisal tja.:/
res nism vedu dau mi je geslo od njegovega msn računa in pol sm ugotovu da nima nobene veze z njim
hvala vsem bom pisal tja.:/
RejZoR ::
Najlažje je če imaš na svoj Steam račun vezano kakšno igro od katere imaš doma škatlo in serijsko številko.
Poslikaj slednjo skupaj s CD-jem in na listek napisanim uporabniškim imenom ter pošlji na njihov support, pa ti bojo povrnil račun.
Poslikaj slednjo skupaj s CD-jem in na listek napisanim uporabniškim imenom ter pošlji na njihov support, pa ti bojo povrnil račun.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
oo7 ::
Imam še jaz eno uprašanje.Pa drugače veliko udirajo v steam račune?Ali je boljše,da si skos prijavljen ali je boljše ko ne rabiš,da ga ugasneš ali je vseno,ker jaz imam skos prižgan steam.
Izi ::
Vemo, da sta 2 stvari neskončni. Vesolje in človeška neumnost.
Do tu vse v redu, ampak na živce mi gre ko ljudje potem pišejo o nekih krajah in hackih, ko sami nekomu poklonijo račun.
Kraja pomeni, da ti nekdo nekaj vzame brez tvoje vednosti !!!
Stream račun si nekomu zavestno dal in tukaj ne gre za nobeno krajo. Kar si dal ni več tvoje, zato ne jokaj.
Isto se dogaja povsod. Ljudje svoje račune šenkavajo neznancem tako na steamu kot na battle netu in potem jokajo naokoli in nakladajo o nekih hackih in krajah.
Namesto, da firme podpirajo človeško neumnost bi morale vse te računa preprosti zakleniti in zbrisati za vedno, ker gre dejansko za kršitev pravil. Dajanje, prodajanje ali posojanje gesel svojega računa drugim osebam je kršitev, ki se kaznuje z ukinitvijo računa. Zakaj se torej Steam ali Blizzard sploh ukvarjata z ljudmi, ki so svoje račune nekomu podarili mi ni jasno. Ban in konec
Do tu vse v redu, ampak na živce mi gre ko ljudje potem pišejo o nekih krajah in hackih, ko sami nekomu poklonijo račun.
Stream račun si nekomu zavestno dal in tukaj ne gre za nobeno krajo. Kar si dal ni več tvoje, zato ne jokaj.
Isto se dogaja povsod. Ljudje svoje račune šenkavajo neznancem tako na steamu kot na battle netu in potem jokajo naokoli in nakladajo o nekih hackih in krajah.
Namesto, da firme podpirajo človeško neumnost bi morale vse te računa preprosti zakleniti in zbrisati za vedno, ker gre dejansko za kršitev pravil. Dajanje, prodajanje ali posojanje gesel svojega računa drugim osebam je kršitev, ki se kaznuje z ukinitvijo računa. Zakaj se torej Steam ali Blizzard sploh ukvarjata z ljudmi, ki so svoje račune nekomu podarili mi ni jasno. Ban in konec
Ja sevede, ko bi bilo vse na svetu samo črno in belo bi bilo res enostavno...
Sem jim poslal ime računa,številko paysalf kartice z katero sem kupil cs 1.6 in kodo od cs 1.6 ki sem jo prejel na email.
Upam samo da mi bojo vrnili račun.:(
Hvala šeenkrat vsem.
Upam samo da mi bojo vrnili račun.:(
Hvala šeenkrat vsem.
Izi imaš prav samo še sam nisem vedel da sem mu dal preveč podatkov.
Prvo se je šlo samo za ligo in mu "ni hotelo" prijavit potem pa je rabil neko kodo ki je bila poslana na moj email in to je to geslo neveljavno sporočilo na email ni prišlo na moj račun skratka nimam dostopa :(
Prvo se je šlo samo za ligo in mu "ni hotelo" prijavit potem pa je rabil neko kodo ki je bila poslana na moj email in to je to geslo neveljavno sporočilo na email ni prišlo na moj račun skratka nimam dostopa :(
Kako nisi vedel da si dal preveč podatkov wtf...
Človeku daš up.ime in kodo(ta se nikoli ne daje nikomur) steam računa, nato pa dobiš mail z kodo za potrditev spremembe maila in mu daš še to.
Ker oprosti to ni normalno..Si že premal garbal da si dobil denar za igro..
M-POWER tukaj ni bilo nobenega vdora-pač pa spletna nepismenost.
Človeku daš up.ime in kodo(ta se nikoli ne daje nikomur) steam računa, nato pa dobiš mail z kodo za potrditev spremembe maila in mu daš še to.
Ker oprosti to ni normalno..Si že premal garbal da si dobil denar za igro..
M-POWER tukaj ni bilo nobenega vdora-pač pa spletna nepismenost.
Bolf3nk ::
SalamaSir jaz pa te prosim za št kreditne kartice, bi mi dal?
mislim ....
mislim ....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
connel ::
Omg, resno si mu dal vse podatke o računu?? Uh, dober si, res. Si boš vsak za prihodnost zapomnil, da se takšnih podatkov nikoli in nikdar ne daje nikomur, ne mami, ne sestri, ne punci, kaj šele nekemu tujcu.
Podoben dogodek, kolegu so vdrli v origin, spremenili vse podatke in ga še zafrkavali, da so mu vdrli. Na EA sprva sploh niso hoteli pomagat, pa je imel vse podatke o igrah, kje jih je kupil, serijske številke, na kateri mail, dokazal da je njegov mail, za njih je bil verodostojen podatek email račun. No po kakem tednu je naletel na nekoga na podpori, ki mu je bil pripravljen pomagat, pa mu vrnejo račun (napačnega, tudi ukraden od nekoga), no potem je pa le uspelo in je dobil pravi račun nazaj. Samo je bilo pa res pain in the ass ga dobiti nazaj.
Podoben dogodek, kolegu so vdrli v origin, spremenili vse podatke in ga še zafrkavali, da so mu vdrli. Na EA sprva sploh niso hoteli pomagat, pa je imel vse podatke o igrah, kje jih je kupil, serijske številke, na kateri mail, dokazal da je njegov mail, za njih je bil verodostojen podatek email račun. No po kakem tednu je naletel na nekoga na podpori, ki mu je bil pripravljen pomagat, pa mu vrnejo račun (napačnega, tudi ukraden od nekoga), no potem je pa le uspelo in je dobil pravi račun nazaj. Samo je bilo pa res pain in the ass ga dobiti nazaj.
Ziga Dolhar ::
Ajde, nehite ga tepst. Ga že njegova neumnost dovolj, ni potrebno še skakati po njem.
https://dolhar.si/
lonz ::
Itak; noben se ni rodil pameten. Pošteno je priznal zajeb in prosi pomoč. Bol papežki od papeža anyone?
...arrrrrr, shiver me timbers...
Daj prosim ne z bolj papežki od papeža...Na vsakem vogalu se trobi nobenmu dajat gesel itd..
Tule so samo dve možnosti naivnost ali pa ne razume dobro angleščine..Upam vsaj da se je nekaj naučil..
Kaj več kot napotit na support pa se žal ne da..
Upam samo da nima veliko iger vezanih na ta account v primeru da ga ne dobi nazaj(kar se mi zdi da nebi smel bit problem saj imaš dokazila o plačilu zadeve)..če ne bo draga šola..
Tule so samo dve možnosti naivnost ali pa ne razume dobro angleščine..Upam vsaj da se je nekaj naučil..
Kaj več kot napotit na support pa se žal ne da..
Upam samo da nima veliko iger vezanih na ta account v primeru da ga ne dobi nazaj(kar se mi zdi da nebi smel bit problem saj imaš dokazila o plačilu zadeve)..če ne bo draga šola..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
ahac ::
Če ima kakšno igro, ki jo je kupil v škatli, potem lahko tudi s tistim dokazuje.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Pri Steamu je tud pomembno da kar se da hitro reagiraš in dobiš nazaj račun preden kradljivec dobi kakšno idejo uporabljat cheate in ti sfukat VAC status...
Če prav zastopim ima gor samo cs 1.6 ki ga je kupil z paysafe kartico..Sporoči kako se bo razpletlo..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
bajsibajsi ::
Ziga Dolhar je izjavil:
Ajde, nehite ga tepst. Ga že njegova neumnost dovolj, ni potrebno še skakati po njem.
Ja, al pa folk proda oz. menja account in bi ga kasneje rad ukradel nazaj. V vsakem primeru pa tisti, ki posreduje svoj login drugemu, ni vreden besedicenja.
ziga1990 ::
bajsibajsi je izjavil:
Ziga Dolhar je izjavil:
Ja, al pa folk proda oz. menja account in bi ga kasneje rad ukradel nazaj. V vsakem primeru pa tisti, ki posreduje svoj login drugemu, ni vreden besedicenja.
podpis, nekatere teme so pa zanimive manjka samo še tema ukradli so mi facebook račun
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Imam kot sem že rekel kodo od paysalf kartice z katero sem kupil igro to sem jim poslal in kodo od counter strike 1.6 igre ki sem jo dobil na email.
Upam da dobim račun in mogoče kdo ve koliko časa potrebujejo da odgovorijo?
Upam da dobim račun in mogoče kdo ve koliko časa potrebujejo da odgovorijo?
Rabijo par dni tudi za najbolj enostavne stvari...
g. Oden ::
Koliko iger pa imaš na accountu oz. kakšna je dejanska škoda, če računa nikoli ne dobiš nazaj?
imam 2 igri z njenimi dodatki half-life itd.
meni je škoda zelo zelo zelo velika
10-15 (+) € ?
res si želim račun nazaj ker brez steama nemislim igrat csja ker je preprosto brez veze :/...upam da so na podpori od steama pametni in se jim da odgovarjat oz. da se jim da vrnit moj račun :?
hvala šeenkrat vsem in ne naredite iste napake (budalije) kot sem jo jaz.
meni je škoda zelo zelo zelo velika
10-15 (+) € ?
res si želim račun nazaj ker brez steama nemislim igrat csja ker je preprosto brez veze :/...upam da so na podpori od steama pametni in se jim da odgovarjat oz. da se jim da vrnit moj račun :?
hvala šeenkrat vsem in ne naredite iste napake (budalije) kot sem jo jaz.
Nastopi čim bolj konkretno ter da mail nekako zgleda ne pa nekaj skup vržen brez repa in glave-saj potem teško gdo resno vzame..
dobro DAL SEM MU PODATKE IN JE VSE SPREMENIL kaj ma to veze mene zanima samo kako naj dobim račun nazaj po čimhitrejšem postopku
bom počakal ja ampak zdaj nevem al bodo oni kej nardil mislim al bodo hitri al je bolš da jaz kupim na novo vse :/...
vprašanje je če mi bodo sploh vrnili
vprašanje je če mi bodo sploh vrnili
Žal nismo vedeževalci da bi lahko nekaj vnaprej napovedali..pač zna bit da se bo zavleklo...
AngelOfDeath ::
Če si enemu neznancu že podaril vse komplet. Boš pa menda počakal teh par tednov da uredijo zadeve.
edit: Slovnica
ziga1990 ::
AngelOfDeath je izjavil:
Če si enemu neznancu že podaril vse komplet. Boš pa menda počakal teh par tednov da uredijo zadeve.
a veš kok škode lohka naredi ta cajt?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
AngelOfDeath je izjavil:
a veš kok škode lohka naredi ta cajt?
po toči zvoniti je prepozno..
McGregorSL ::
Sorry, samo kraja je tudi, ko ti nekdo nekaj vzame z tvojo vednostjo :D
Drugač pa OP verjetno je pač nek nevešč (mlad) uporabnik. Ali pa nek naveličan geek, ki vam je vrgel kost in zdaj se vsi zrgražate... think about it :D
Pa sloh, če je na steamu samo CS 1.6 gor... ni neke velike panike :D Je pa panika, če imaš za kake 1000€ kuplenih špilov, kar pa spet ni panike, ker imaš vsaj kakšno škatelno verzijo... če imaš pa vse DLCje pol pa ups... OP think before you do.
draciel ::
Ziga Dolhar je izjavil:
Če mene vprašaš je bila to lekcija za celo življenje... in niti tako draga..
mjolnir ::
Sorry, samo kraja je tudi, ko ti nekdo nekaj vzame z tvojo vednostjo :D
True, sam tukej mu je on dal vse podatke za dostop do njegovega računa. To bi blo nekak tko, kokr da bi roparju dal ključe od svojega avtomobila ter hiše, pol bi se pa kregal, zakaj hudiča v dnevni nimaš več plazme, na šiht se pa moraš vozit s kolesom.
Očitno znate samo ponavljat kolk je neumno naredu, da je dal podatke neznancu.
Informacije o tem kaj lahko naredi, da poskusi dobit account nazaj je pa tudi dobil. Zaklepam.
Informacije o tem kaj lahko naredi, da poskusi dobit account nazaj je pa tudi dobil. Zaklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Steam - Nakup iger (strani: 1 2 3 4 … 242 243 244 245 )Oddelek: Igre | 1951084 (30652) | Izi |
» | 2 vprašanjiOddelek: Igre | 3088 (2455) | kitl76 |
» | Steam Trade (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5547 (4292) | _Denny_ |
» | AMD-ju ušli ključi za DiRT 3Oddelek: Novice / Varnost | 7670 (5155) | nekikr |
» | SteamOddelek: Igre | 2683 (2227) | Pesimist |