» »

SIOL TV težave

SIOL TV težave

Djordje ::

Živ...

Imam problem z vspostavitvijo SIOL TV, Telekomove meritve kažejo možen prenos 5,3 M TV pa se ne vzpostavi. Sicer pridem do menija, ko pa izberem Glej TV se pojavi okno z modro obrobo, v katerem piše da vse storitve trnutno niso na voljo in bom avtomatsko preusmerjen na TV programe. Po nekaj sekundnem čakanju sem spet v osnovnem meniju za izbiro vmesnika Siol TV ali Siol TV-plus. Ali kdo ve kaj bi lahko bil problem oz. kako ga rešiti?

...zdrav!

saule ::

Kaj pa pravijo na Siolu?

Djordje ::

Živ...

Nič uporabnega, Siol pravi da je dovolj 4M, kar so potrdili že ob on-line preverki pred naročilom, telekomovec ki je izvajal priklop na centrali, pa me je klical in rekel, da mora za siol Tv biti 7-8 M. V glavnem ne razumem v čem je catch, saj (po Monitorju) SIOL TV uporablja bitrate 3-4M za TV kanal.
:(
...zdrav!

ali3n ::

Pomojem ti ne preostane nič drugega, kot da še kličeš na tehnično podporo;
navadno (po mojih izkušnjah) kar hitro ukrepajo. Naj ti pošljejo tehnika domov, da preveri na kraju samem kako in kaj...

Medtem preglej še lokalno inštalacijo, če je vse kot mora bit (pravilno stisnjeni kabli, čimkrajši kabel od vtičnice/splitterja do modema,...)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5224867 (9026) slitkx
»

Lastovka TV

Oddelek: Zvok in slika
3913995 (4520) Scorpia
»

2x LCD malo drugače

Oddelek: Kaj kupiti
111174 (873) Okapi
»

AMIS TV vs. SIOL TV