Forum » Operacijski sistemi » HP 8710p nameščanje sata driverja!
HP 8710p nameščanje sata driverja!
Glodko ::
Namestil sem XP-je na omenjeni prenosnik, prej seveda izklopil v biosu sata native mode, po namestitvi sem DL sata driverje, in jih "delno namestil" oz. ekstrahiral v mapo SWsetup, sedaj pa se ne spomnem natančno kaj morem narest že, enkrat sem to že počel s pomočjo hp-jeve spletne strani, sedaj pa je ne najdem več, ali kdo ve kaj moram naredit? Spomnim se, da bi mogel prenest še neko datoteko (ki se jo da kao na disketo), jo extrahirat in potem v device managerju levi klik na ime diska izberem update driver, in poiščem tist driver, ki ga majo za na disketo in to naj bi blo počasi to. Ampak se ne spomnem, kje je ta spletne stran in kako že natančno gre ta namestitev.
Prosim, kogarkoli ki to zna/ve, naj mi prosim opiše kako naj to naredim. Hvala vam!
Prosim, kogarkoli ki to zna/ve, naj mi prosim opiše kako naj to naredim. Hvala vam!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z namestitvijo windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2789 (2552) | bluefish |
» | Kako naj instaliram winxp, če moj novi notebook s sata diskom, ki nima disketnika???HOddelek: Pomoč in nasveti | 4846 (3428) | al3s |
» | Linux Linpus zamenjati z Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 5685 (4106) | gregor3000 |
» | Problem s SATA diskomOddelek: Operacijski sistemi | 950 (840) | Takkyu |
» | Inštalacija LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 1241 (1070) | BigWhale |