Forum » Omrežja in internet » SMC Router... Zaščita
SMC Router... Zaščita
Yunai ::
Imam manjši problem... Kupila sem SMC router, kjer lahko v nastavitvah določiš geslo (za wireless). Program za SMC je verzije 2.5.0.2, SMC EZ Connect N Utility. Ko sem to stestirala z enim prenosnikom, gesla ni bilo potrebno vpisat. Kako ga lahko potem nastavim? So bile različne nastavitve tam (Security type, Encryption method in Key Type). Igrajo te kakšno vlogo?
Zato ker mi linija sedaj počasi dela, imam občutek kot da so sosedi gor... Obstaja kakšen način, kjer vidiš kdo je še na moji liniji? Kak program?
Zato ker mi linija sedaj počasi dela, imam občutek kot da so sosedi gor... Obstaja kakšen način, kjer vidiš kdo je še na moji liniji? Kak program?
- premaknil iz Programska oprema: OmegaBlue ()
ender ::
Verjetno moraš tudi vklopiti vrsto enkripcije - priporočljivo je WPA ali WPA2 (če ti podpira router in prenosnik).
Večina routerjev ti tudi omogoča prikaz naprav, ki so priklopljene nanj - poglej pod Status. Nekateri routerji imajo ločeno za žične in brezžične naprave, če pa tega slučajno nimaš, pa išči možnost DHCP Leases, kjer ti bo pokazal vsaj naprave, katerim je dodelil IP naslov.
Večina routerjev ti tudi omogoča prikaz naprav, ki so priklopljene nanj - poglej pod Status. Nekateri routerji imajo ločeno za žične in brezžične naprave, če pa tega slučajno nimaš, pa išči možnost DHCP Leases, kjer ti bo pokazal vsaj naprave, katerim je dodelil IP naslov.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router SecurityOddelek: Pomoč in nasveti | 9023 (8429) | Route66 |
» | Vzpostavitev brezžičnega internetaOddelek: Omrežja in internet | 3377 (3111) | barbara2 |
» | Vprašanje glede routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1287 (1056) | misek |
» | kateri routerOddelek: Kaj kupiti | 1402 (1124) | hash |
» | Router in visok ID v emule & edonkey - OdgovorOddelek: Omrežja in internet | 1786 (1333) | Editor |