Forum » Pomoč in nasveti » tv tuner in kabelski radijo
tv tuner in kabelski radijo
neki4 ::
Zanima me, če se da poslusat preko tv/fm računalniške kartice kabelski radijo za frekvence kabelskega operaterja, ki jih ima od 87 -108 mhz, čeprav piše za kartico da je tv/fm kartica. Torej namesto navadne fm antene priklopim na to kartico kabel za kabelski radijo.
Lp
..ja vidim da sem to temo ze pred casom odpru in sem dobil odgovore, se bom v naslednjih dneh lotil tega radia k nazadnje nisem glih znal zvezat, zdej mislim da bo slo, morm najprej locit signale radio/tv.
Lp
..ja vidim da sem to temo ze pred casom odpru in sem dobil odgovore, se bom v naslednjih dneh lotil tega radia k nazadnje nisem glih znal zvezat, zdej mislim da bo slo, morm najprej locit signale radio/tv.
- spremenilo: neki4 ()
neki4 ::
Zadeva urejena, pri fly2000tv programu si kabelski radijo nastimas tudi brez vticnice tv/radio, vazn da imas kabel v tv tunerju za video, fm anteno das stran iz tunerja, potem pa najbolj da rocno vpišeš frekvence od operateja za kabelski radio. Stvar dela super.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri digitalni radio tuner - DAB komponenta ali druga rešitev ob ukinitvi analogneg (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12505 (8152) | Juneau |
» | Telemach ukinja vse analogne radijske kanaleOddelek: Pomoč in nasveti | 10078 (7679) | mat xxl |
» | TV Tuner in FM Radio ?Oddelek: Zvok in slika | 2098 (2098) | KontraCepec |
» | kabelski radijo na tv fm tunerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2718 (2449) | stara mama |
» | Tv kartica!Oddelek: Kaj kupiti | 2300 (1867) | toni22 |