Forum » Operacijski sistemi » xp ne bere z acronisom restoranih fajlov ?
xp ne bere z acronisom restoranih fajlov ?
#000000 ::
Na mašini je bilo nekaj fajlov za backup-at ker se windowsi niso zagnali sem uporabil acronisov bacup, naredil sliko.tib teh dokumentov in image shranil na drugo mašino v mreži. Ko restoram te podatke mi jih nabuta v mapo Drive(c) ko zaženem na novo postavljene xp-je mi mapo pokaže ampak notri ni nič oz. mi javi da do te mape ne morem dostopat.
Kaj lahko nardim da bi prebral te datoteke ??
Kaj lahko nardim da bi prebral te datoteke ??
- spremenilo: #000000 ()
jan01 ::
Če ne obnavljaš na čisto isti sistem(od iste instalacije), rabiš prevzeti lastništvo http://support.microsoft.com/kb/308421
#000000 ::
Ne obnavljam na isti sistem, samo do zdej sem parkrat naredil isto in vedno drug sistem, pa je vedno bilo vse OK.
Je pa res da sem kopiral fajle iz C:/dokuments and settings/ al users/ SAMO al pa ANA in JOZE pač je bilo več uporabnikov na sistemu. A bi mogoče delal če bi naredu na tej mašini še par računov in vsakemu dal točno tiste dokumente kot so skopirani z originalne poti ?
Je pa res da sem kopiral fajle iz C:/dokuments and settings/ al users/ SAMO al pa ANA in JOZE pač je bilo več uporabnikov na sistemu. A bi mogoče delal če bi naredu na tej mašini še par računov in vsakemu dal točno tiste dokumente kot so skopirani z originalne poti ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4830 (4023) | AC_DC |
» | Kako zagnati instalirane programe v Windows.Old direktoriju?Oddelek: Operacijski sistemi | 1280 (1123) | mihl |
» | Win xp / Win XP dual boot kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 1712 (1504) | StratOS |
» | NTFS se mi je sesul. Na pomoč!Oddelek: Programska oprema | 1434 (1151) | vegavega |
» | NTFS dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2357 (1860) | ToniT |