Forum » Omrežja in internet » Perftech prodal klicni internet Telekomu
Perftech prodal klicni internet Telekomu
Magician ::
Pred parimi dnevi sem domov dobil pismo od Telekoma, s katerim nikoli nisem hotel imeti opravka, kateri me obveščajo, da sem postal delež njihove velike družine ( WTF ?!?!?! )
Preberem pismo in ugotovim da je podjetje PERFTECH d.o.o. prodalo klicni dostop do interneta in vse svoje uporabnike Telekomu. Ja hudiča še to !
No res da klicni dostop ne uporabljam že kar nekaj let, vendar sem imel e-mail naslov od Perftecha in sicer domeno S5.NET, katero bodo pa sedaj po vsej verjetnosti ukinili.
Najbolj me muči za e-mail naslov, katerega uporabljam že desetletje in ga sedaj kar naenkrat zamenjati z novim.
Ima kdo tudi ta problem ?
Preberem pismo in ugotovim da je podjetje PERFTECH d.o.o. prodalo klicni dostop do interneta in vse svoje uporabnike Telekomu. Ja hudiča še to !
No res da klicni dostop ne uporabljam že kar nekaj let, vendar sem imel e-mail naslov od Perftecha in sicer domeno S5.NET, katero bodo pa sedaj po vsej verjetnosti ukinili.
Najbolj me muči za e-mail naslov, katerega uporabljam že desetletje in ga sedaj kar naenkrat zamenjati z novim.
Ima kdo tudi ta problem ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | obdržanje email naslova pri sioluOddelek: Omrežja in internet | 3494 (2057) | dottor |
» | kaj pravite o butn.netOddelek: Omrežja in internet | 3950 (2085) | Senitel |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17856 (14538) | the_unborn |
» | telemach-arnes-a je kdo zdejle stimal?Oddelek: Omrežja in internet | 1861 (1483) | Meissa |
» | e-mail nadlegovanjeOddelek: Omrežja in internet | 3090 (2722) | SLOWWWeb.net |