Forum » Programska oprema » Mp3 -> Besedilo?
Mp3 -> Besedilo?
`DoC ::
Zadeva je naslednja. Recimo, da imam na cd-ju 120 Mp3-jev, ki so ko odprem Explorerja lepo razvrščeni po vrstnem redu. Zdej me pa zanima kako bi te mp3-je pretvoriv v seznam v excelu al pa v vrodu, da mi ne bi blo treba pisat vsakega mp3-ja posebaj. Ma kdo kakšno idejo, oz izkušnje s tem?
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Tr0n ::
Vec moznosti.
1. Vse MP3je nalozis v playlisto od Winamp-a in jo shranis.
2. Gres v DOS in napises dir *.mp3 /b > nekaj.txt kar ti bo izpisalo vsebino dir komande v datoteko nekaj.txt.
3. Verjetno se kaksna, pa se je trenutno ne spomnim :).
1. Vse MP3je nalozis v playlisto od Winamp-a in jo shranis.
2. Gres v DOS in napises dir *.mp3 /b > nekaj.txt kar ti bo izpisalo vsebino dir komande v datoteko nekaj.txt.
3. Verjetno se kaksna, pa se je trenutno ne spomnim :).
milosm ::
Tole je v html-ju:
Vse mp3-je naloži v playlist, v playlist okenčku klikni misc -> misc options -> generate HTML playlist. To je to.
Vse mp3-je naloži v playlist, v playlist okenčku klikni misc -> misc options -> generate HTML playlist. To je to.
R0K ::
Veš kako naredi ... shrani playlisto in jo enostavno odpri z wordom .. men dela ..
Sam boljše pride če nardiš tko kt je reku quickfire
Sam boljše pride če nardiš tko kt je reku quickfire
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R0K ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word 2003 in Includetext polje - problemOddelek: Programiranje | 1078 (994) | RuN |
» | Test InteligenceOddelek: Loža | 5441 (4803) | frudi |
» | IE mi ne osveži strani ( Flash , XML )?Oddelek: Izdelava spletišč | 1796 (1682) | Cokolesnik |
» | Mp3/CD portable player?Oddelek: Zvok in slika | 878 (760) | Boky |
» | Premikajoče ozadje v winsih!!Oddelek: Zvok in slika | 4362 (4070) | ||_^_|| |