Forum » Omrežja in internet » Kako omrežno soseščino izločiti lokalni računalnik?
Kako omrežno soseščino izločiti lokalni računalnik?
jerry2000 ::
Pozdrav
Jaz imam pa omrežno soseščino na 192.168.0x omrežju. Med računalniki si delim diske, rad pa bi, da bi bili dosegljivi vsem računalnikom razen enemu. Tisti ali da ne bi videl sploh diskov ali pa da bi ga vprašalo za geslo.
Zafrkaval sem se z uporabniki/dovoljenji, pa mi ni nič pametnega uspelo. Na netu pa ne najdem kakšne smiselne literature za deljenje datotek Windows XP razen tega, kako se nastavi simple file sharing (jaz nimam simple).
Jerry
Jaz imam pa omrežno soseščino na 192.168.0x omrežju. Med računalniki si delim diske, rad pa bi, da bi bili dosegljivi vsem računalnikom razen enemu. Tisti ali da ne bi videl sploh diskov ali pa da bi ga vprašalo za geslo.
Zafrkaval sem se z uporabniki/dovoljenji, pa mi ni nič pametnega uspelo. Na netu pa ne najdem kakšne smiselne literature za deljenje datotek Windows XP razen tega, kako se nastavi simple file sharing (jaz nimam simple).
Jerry
Jerry and Tom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OCZ predstavil nove VertexeOddelek: Novice / Procesorji | 9524 (8444) | clix |
» | Domači NAS in predvajalnik divxOddelek: Pomoč in nasveti | 1497 (1320) | BigMan |
» | Image diska - norton ghost problem!!!Oddelek: Programska oprema | 1324 (1255) | fahrenGONE |
» | mrežna povezava!Oddelek: Omrežja in internet | 3097 (2754) | ToniT |
» | Varnost routerjevOddelek: Omrežja in internet | 1076 (843) | perci |