Forum » Omrežja in internet » Prenosnik Acer Aspire 5920 in priključek SPDIF
Prenosnik Acer Aspire 5920 in priključek SPDIF
Romancek1 ::
Mene pa zanima, če je že kdo poizkusil izhod SPDIF na prenosniku Acer Aspire 5920 pripeljati na Reciver. Jaz sem se trudil, pa mi zadeva nikakor ne uspe. Preko HDMI vmesnika mi je priklop na TV takoj uspel (tudi zvok), omenjeni priključek pa ne. Vse sem nastavil pravilno, poizkusil test, vendar zvoka na resiverju ni, čeprav vidim svetlobne učinke za zvok (pokazatelj jakosti glasnosti), da bi zvok moral biti. Nikjer namreč ne piše točno ali je digitalni izhod za zvočnike, ki je hkrati tudi SPDIF, koksialni ali optični. No, s koksialnim kablom nisem imel sreče. DVD plajer dela preko koksialnega priključka na Resiver brez problemov. Na forumih sem prebral, da je izhod na prenosniku optični. Če je, kje bi lahko dobil tak kabel. Prosim Vas, da mi pomagate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri digitalni radio tuner - DAB komponenta ali druga rešitev ob ukinitvi analogneg (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12316 (7963) | Juneau |
» | povezava laptopa,reciverja in plazmeOddelek: Zvok in slika | 1874 (1729) | kokos25 |
» | SB Live in dekodiranje!!!! need help!Oddelek: Zvok in slika | 1084 (969) | pircp |
» | Crative SB Live in subwooferOddelek: Pomoč in nasveti | 1083 (993) | gumby |
» | SPDIF kabelOddelek: Zvok in slika | 2651 (2521) | Izi |