Forum » Izdelava spletišč » CSS - težava s height
CSS - težava s height

Ice-Heki ::
Imam problem s CSSom.
Torej postavil sem div-e, tako kot kaže slika:
Prva težava je v tem, da sta div-a menu in vsebina visoka toliko, kot je vsebine v njiju (na slikci "menu" vsebuje 3 vrstice, zato je višji od "vsebine").
Druga težava pa je ta, da jima sledi div "footer" (zelen), ki bi moral biti čisto na dnu strani.
Torej želim narediti, da bi bila div-a "menu" in "vsebina" od konca "header"ja pa do začetka "footer"ja - le ta pa bi bil čisto na dnu.
Željeno stanje:
Kakšen nasvet, kako se tega lotiti?
Torej postavil sem div-e, tako kot kaže slika:
Prva težava je v tem, da sta div-a menu in vsebina visoka toliko, kot je vsebine v njiju (na slikci "menu" vsebuje 3 vrstice, zato je višji od "vsebine").
Druga težava pa je ta, da jima sledi div "footer" (zelen), ki bi moral biti čisto na dnu strani.
Torej želim narediti, da bi bila div-a "menu" in "vsebina" od konca "header"ja pa do začetka "footer"ja - le ta pa bi bil čisto na dnu.
Željeno stanje:
Kakšen nasvet, kako se tega lotiti?
- spremenil: Ice-Heki ()

Road Runner ::
Moja resitev za footer
Kar se pa visine onih dveh elementov tice pa je na mestu vprasanje, zakaj rabita nako visino? Ce je problem ozadje, lahk okoli njiju postavis en div, ki nosi pravilno ozadje. Povej bolj tocno kaj rabis, da ti lahko bolj podrobno svetujem :)
Kar se pa visine onih dveh elementov tice pa je na mestu vprasanje, zakaj rabita nako visino? Ce je problem ozadje, lahk okoli njiju postavis en div, ki nosi pravilno ozadje. Povej bolj tocno kaj rabis, da ti lahko bolj podrobno svetujem :)
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Road Runner ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 363266 (22403) | sunniegoldie |
» | 1nadan.si - pokomentirajte nov dizajnOddelek: Izdelava spletišč | 3901 (2858) | Nummy |
» | Neznana napaka pri izdelavi spletneOddelek: Izdelava spletišč | 4065 (3138) | MisterR |
» | [CSS]Pozicioniranje footer divaOddelek: Izdelava spletišč | 2655 (2602) | amaze646 |
» | CSS in začetniški problemiOddelek: Izdelava spletišč | 1625 (1441) | t3hn0 |