Forum » Kaj kupiti » Zabaven/nenavaden/zanimiv usb ključ?
Zabaven/nenavaden/zanimiv usb ključ?
DrSergioDJ ::
Kje bi v prelepi sloveniji (zaželjeno ljubljani in bližnji okolici ) dobil danes za kupit kak zanimiv/zabaven/nenavaden USB ključ, recimo 1gb (manjsega ne bi, vec kot 2gb pa tudi ne)?
da je kaksne drugacne oblike, karkoli.....naceloma razen takih, da so na prstni odtis (sicer nic posebnega, a vseeno vsaj malo izstopajo iz mnozicne izbire) ne najdem...
hvala.
da je kaksne drugacne oblike, karkoli.....naceloma razen takih, da so na prstni odtis (sicer nic posebnega, a vseeno vsaj malo izstopajo iz mnozicne izbire) ne najdem...
hvala.
...
Loki ::
tista poptv vremenarka ima enega, ki zgleda kot kljucavnica, zenski obesek, nekaj takega. drugace je pa imo brezveze iskati pozornost s tem.
sicer pa patriot zmaga imo. v obicajni ali "bajsasti" izvedbi.
sicer pa patriot zmaga imo. v obicajni ali "bajsasti" izvedbi.
I left my wallet in El Segundo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
DrSergioDJ ::
tega prvega iscem ze kake pol ure, pa ne najdem kake fizicne trgovine v lj, ki bi ga imela na zalogi
vsaka pomoc vec kot dobrodosla :)
@loki: ni namenjen za se "kazat" oz. iskat pozornost...sam imam cisto preprostega 4gb patriota, bolj navaden ne bi mogel biti...tega pa rabim za darilo...pa če je ze darilo, naj vsaj zgleda :) (uporabnost je drugotnega pomena..pac ne bo konec sveta, ce ne bo bral/zapisoval najhitreje...)
vsaka pomoc vec kot dobrodosla :)
@loki: ni namenjen za se "kazat" oz. iskat pozornost...sam imam cisto preprostega 4gb patriota, bolj navaden ne bi mogel biti...tega pa rabim za darilo...pa če je ze darilo, naj vsaj zgleda :) (uporabnost je drugotnega pomena..pac ne bo konec sveta, ce ne bo bral/zapisoval najhitreje...)
...
zcetrt ::
Nekaj takega bi bila moja izbira. No, dejansko je bila moja izbira. Zelo priročno in nenavadno. Res je majhen. Ko sem ga videl, nisem mogel verjet.
4.
Damjan Jagar ::
Tudi jaz sem prijateljici nabavil takšnega (zadnji post) v roza barvi. Res je majhen, pa še vsa je bila srečna, ker ga lahko uporablja kot obesek za mobilca.
http://jagar.si
m0f0x ::
SanDisk Slo Prodaja pa Foto Tabor, ceneje kot BigBang
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0f0x ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupit USB podaljšek?Oddelek: Kaj kupiti | 973 (869) | ;-) |
» | Digitalc do 200€Oddelek: Kaj kupiti | 2169 (1918) | Svizec69 |
» | Digitalna kamera - boljša izbiraOddelek: Kaj kupiti | 1617 (1206) | CaqKa |
» | 19" LCD widescreenOddelek: Kaj kupiti | 1820 (1503) | ;-) |
» | mp3 predvajalnik SANDISK -kupiti ali ne?Oddelek: Zvok in slika | 1352 (1172) | stojko1 |