Forum » Programiranje » Excel tabela Vs datum
Excel tabela Vs datum
cyber77 ::
Živ!
Imam en problem. Rad bi naredil Excelovo tabelo v katero bi rad vnesel polje " datum predvidenega zaključka" v drug stolpec pa "datum zaključka" neke naloge. Če bi bil datum zaključka večji od datuma predvidenega zaključka naj bi se polje zaključka npr. obarvalo. To ni problem naredit za eno polje (Conditional Formatting v Formatu). Problem je ker bi jaz poterboval cca 2000 takih vrstic pa se mi res ne da vsake posebej oblikovat.
Pls help!!!
Hvala!
Imam en problem. Rad bi naredil Excelovo tabelo v katero bi rad vnesel polje " datum predvidenega zaključka" v drug stolpec pa "datum zaključka" neke naloge. Če bi bil datum zaključka večji od datuma predvidenega zaključka naj bi se polje zaključka npr. obarvalo. To ni problem naredit za eno polje (Conditional Formatting v Formatu). Problem je ker bi jaz poterboval cca 2000 takih vrstic pa se mi res ne da vsake posebej oblikovat.
Pls help!!!
Hvala!
samomas ::
Če narediš pogojno oblikovanje, da ti primerja celice je zapis tak =$A$1>$B$1. Ko tako določiš celice izbriši znak $ in potem ti bo pri kopiranju avtomatsko spreminjalo stolpec ali vrstico, kot velja za to normalno kopiranje. Znak $ ti fiksira stolpec in/ali vrstico.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | turn off excel date autoformattingOddelek: Pomoč in nasveti | 1865 (1568) | Blade` |
» | [Excel]Vrednost celice = ime dokumentaOddelek: Programska oprema | 4749 (4171) | veteran |
» | SQL vprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 2666 (2229) | jerneju |
» | izbira nekaterih celic/vrstic v excelu(Op office) za printanje?Oddelek: Programska oprema | 998 (930) | Lith |
» | Slo-Tech v stečajnem postopkuOddelek: Novice / Obvestila | 2344 (2344) | DrSergioDJ |