Forum » Elektrotehnika in elektronika » JTAG in WRT54GS
JTAG in WRT54GS
StiH ::
Zdravo.
Rabim nekoga iz LJ ali okolice (lahko tudi NM & okolica), da mi odbrika router LinkSys WRT54GS (vse 4 eth in internet lučke svetijo, router se ne odziva, računalnik priklopljen nanj pa ne zazna, da je lan kabel priklopljen).
Torej nekdo, ki poseduje JTAG kabel in znanje za zgornje opravilo. Sam nisem v štromarskih vodah, tako da se ne bi s tem zaje**val in raje plačam nekomu, da to naredi namesto mene.
LP,
Stipe
Rabim nekoga iz LJ ali okolice (lahko tudi NM & okolica), da mi odbrika router LinkSys WRT54GS (vse 4 eth in internet lučke svetijo, router se ne odziva, računalnik priklopljen nanj pa ne zazna, da je lan kabel priklopljen).
Torej nekdo, ki poseduje JTAG kabel in znanje za zgornje opravilo. Sam nisem v štromarskih vodah, tako da se ne bi s tem zaje**val in raje plačam nekomu, da to naredi namesto mene.
LP,
Stipe
20sdfj093f ::
Jaz sem to že poskusil enkrat narediti, ampak je bil tako hudo zabrikan, da ga ni rešil niti JTAG.
Opcija je z zunanjim programatorjem...da se odcini dol čip... ampak je ponavadi problem, ker so flashi v kakšnih eksotičnih ohišjih in je potem treba izdelovat adapter na DIL.
LPD
Opcija je z zunanjim programatorjem...da se odcini dol čip... ampak je ponavadi problem, ker so flashi v kakšnih eksotičnih ohišjih in je potem treba izdelovat adapter na DIL.
LPD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | XBOX 360 JTAG in podobno...Oddelek: Konzole | 3515 (2726) | Loser |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 205159 (82332) | radovednik |
» | Linksys wrt160nlOddelek: Omrežja in internet | 857 (645) | MaterVola |
» | Naložil DD-WRT sedaj pa ne morem na orig. firmwareOddelek: Omrežja in internet | 1899 (1354) | zzitop |
» | de-brick Linksys WRT54GS - JTAG kabelOddelek: Strojna oprema | 2623 (2182) | Karen |