Forum » Loža » Big Bang Nalepke NUJNO
Big Bang Nalepke NUJNO
mazo001 ::
Kupim prazne kartice za popuste ali z kako nalepko za BIG BANG trgovino
Nalepk drugače imam par kartic, pa bi rad ujel še popoust dokler traja (31.12.09)
Nalepk drugače imam par kartic, pa bi rad ujel še popoust dokler traja (31.12.09)
carcar ::
Ker ni nobenega, bi bil pripravljen podariti nalepke, sem pripravljen kupiti 2.
Pišite na ZS!
Pišite na ZS!
Glodko ::
Ker bo kmalu konec leta in se Big Bang nalepke iztečejo me zanima ali ima kdo 2 nalepki in jih ne namerava uporabiti (več na ZS )?
giruss ::
Jaz imam tudi nekaj kartončkov s temi nalepkami. so na voljo. Več info na ZS
Danes je lep dan
kiFni ::
Vidim da kupujete v BB.
Dobil sem darilne bone, pa nimam namena nič kupovati. A bi bil kdo tok prijazen da bi zamenjal za gotovino?
Dobil sem darilne bone, pa nimam namena nič kupovati. A bi bil kdo tok prijazen da bi zamenjal za gotovino?
Darjaslek ::
Če še ima kdo nalepke ali bonus za big bang mi naj javi na 031/308/772 rabim do srede. hvala Odkupim
rokp ::
Imam en poln kartonček (6 nalepk), že nalimanih. Prvi, ki potrebuje, dobi (PM). Je pa en keć, danes odpotujem in me skoraj en teden ni (tako da lahko pošljem šele v petek, če mi napišete naslov).
plohl ::
Pozdravljeni
Jaz bi jih tudi rabil še 3, tako da prosim če kdo ne rabi naj piše na plohl.tadej2@gmail.com, drugače pa bom te tri dal stran, saj mi ne bodo koristile,LP
Jaz bi jih tudi rabil še 3, tako da prosim če kdo ne rabi naj piše na plohl.tadej2@gmail.com, drugače pa bom te tri dal stran, saj mi ne bodo koristile,LP
smejko1 ::
lep pozdrav
rabil bi eno big bang-ovo točko če ima kdo morda za podarit bi bil zelo vesel
lep pozdrav
rabil bi eno big bang-ovo točko če ima kdo morda za podarit bi bil zelo vesel
lep pozdrav
mapko ::
Ponovno lep pozdrav :)
Prodam kartonček s 5-imi nalepkami. Cena 10EUR.
Pošljem po pošti oz. zaradi časovne stiske menjava pred Big Bangom na Rudniku :)
Več na ZS.
Prodam kartonček s 5-imi nalepkami. Cena 10EUR.
Pošljem po pošti oz. zaradi časovne stiske menjava pred Big Bangom na Rudniku :)
Več na ZS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mercator kuponOddelek: Loža | 8309 (6490) | tomac90 |
» | Spar PLUS, to je pa res en velik.... plus??! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16123 (13296) | GregiB |
» | Nalepke BigBangOddelek: Loža | 1715 (906) | giruss |
» | [Fork]Trgovine in odpiranje embalaže.Oddelek: Kaj kupiti | 2470 (2084) | dzinks63 |