Forum » Pomoč in nasveti » Bluetooth Notebook Mouse 5000
Bluetooth Notebook Mouse 5000
jack001 ::
Odločam se za nakup izdelka Office Home and Student 2007, h kateremu je priložena ta miš.
Piše da je bluetooth to pomeni da bom potreboval še bluetooth ključek. Zanima me če je potrebno to vsakič vzpostavljati povezavo ali se sama vzpostavi ter kateri ključek mi priporočate.
Piše da je bluetooth to pomeni da bom potreboval še bluetooth ključek. Zanima me če je potrebno to vsakič vzpostavljati povezavo ali se sama vzpostavi ter kateri ključek mi priporočate.
El Nino ::
Čakaj, a ne bi mogla miš imet že bluetooth sprejemnik oz.ključek priložen? Ker se mi zdi malo čudno to, še vse, ki sem jih do zdaj imel so ga imele.
djordjevic ::
Jao, samo ne kupuj tega klumpa. Mam laser 8000, pa mi je zal vsakega centa in se zdaj na njej nabira prah.
djordjevic ::
Klump od klumpa. Dal sem ji več kot pol leta časa, da bi se navadil, pa ne gre. Prvič, natančna je kot kaki Medion. Drugič, izdelava je tako cheap-ass, da bi se lahko šli učit k Medionu. Da ne bo pomote, podobno sem se nategnil pred x leti, ko so bile optične miši zadnji hit in sem kupil brezžično, Medionovo. Suffice to say, da je bila crap, ampak oblikovno skoraj ista kot trenutna microsoftova. Tretjič, scroll ne ve, kaj je click-pomikanje. Samo gore dole z nekim super čudnim občutkom. Četrtič, stranski gumbi so v taki pizdi, da moraš vsakič ko bi katerega ponucal, premaknit roko. Petič, dvoklik deluje približno tako, da ob vsakem šestem kliku zataji. Edini svetla točka sta izdaten software in dejstvo, da se da presnetega glodalca polnit na neat priloženem padu, tu pa se dobre stvari končajo. Skratka, če sem bil ob prvi microsoftovi miši prijetno presenečen, me je ta razočarala v podn duše. Je pa na srečo tipkovnica iz kompleta (entertainment 7000) svetlobna leta naprej, kar se tiče kvalitete in uporabnosti. Torej, miši ne diraj niti štapičem. Tak za primerjavo, bulk logitechov optični miš za 12 evrov je 6 razredov boljši kot moja miš. Pa še prodat je ne moreš. Boljše, da neham, preden popizdim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech izdelal milijardto miškoOddelek: Novice / Ostale najave | 5144 (3480) | djordjevic |
» | Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5275 (4372) | Dr_M |
» | Brezžična optična mišOddelek: Kaj kupiti | 1925 (1732) | Dark Angel |
» | katero optično miš?Oddelek: Kaj kupiti | 1480 (1112) | SkIDiver |
» | katero mis? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4835 (4294) | blue96 |