Forum » Pomoč in nasveti » kopiranje diskov
kopiranje diskov
karamba ::
Hi
Saj vem da bo mogoce zdelo malo cudno vprasanje ampak tega se nisem delal in zato ne vem. Imam dva diska eden je v masini 20 GB Fujitsu. Na njem je w2k server, MySQL itd. Dobil sem drugi disk Segate Baracuda 60 GB in sedaj bi moral skoprati celoten sistem in vse kar je na ta novi disk. Baje gre to nekak z norton Ghostom ali pa Drive Image-om se mi zdi vendar bi rad malo več napotkov ker ne smem zaj... stvari in sistem mora potem normalno laufat kot do sedaj. 20 GB Fujitsu ima dve particiji.
Prosil bi čimprej za odgovore in se vam že v naprej zahvaljujem.
Lp Bostjan :)
Saj vem da bo mogoce zdelo malo cudno vprasanje ampak tega se nisem delal in zato ne vem. Imam dva diska eden je v masini 20 GB Fujitsu. Na njem je w2k server, MySQL itd. Dobil sem drugi disk Segate Baracuda 60 GB in sedaj bi moral skoprati celoten sistem in vse kar je na ta novi disk. Baje gre to nekak z norton Ghostom ali pa Drive Image-om se mi zdi vendar bi rad malo več napotkov ker ne smem zaj... stvari in sistem mora potem normalno laufat kot do sedaj. 20 GB Fujitsu ima dve particiji.
Prosil bi čimprej za odgovore in se vam že v naprej zahvaljujem.
Lp Bostjan :)
Kolos ::
Probaj z Norton Ghostom, nič zakompliciranega. Program pošči na netu, mislim da ga ni veliko za download.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svež sistem skopiran na DVD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1581 (1285) | solatko |
» | Kopiranje Norton Ghost image CDOddelek: Programska oprema | 1445 (1236) | snoopy20 |
» | Star sistem na nov disk?Oddelek: Operacijski sistemi | 1235 (1080) | Tear_DR0P |
» | GhostOddelek: Programska oprema | 1613 (1496) | Jeronimo |
» | Image diska in postavitev sistemaOddelek: Programska oprema | 1101 (1004) | majlo |