» »

VPN problemi na mandrake-u

VPN problemi na mandrake-u

karamba ::

Hi!

Imel sem probleme z linux serverjem. Njprej mi je začel zmrzovat po enkrat na teden. V logih ni bilo nič videt zakaj bi to bilo potem je zmrzoval že večkrat na teden in na koncu sem ugotovil, da mi je postopno crknil procesor. Ko je sistem zmrznil sem ga moral ročno reštartat. Nekaj krat sem moral chekirat disk z fsck. Potem sem dobil novi procesor in sistem sedaj deluje odlično. Od takrat še ni zmrznil uptame je sedaj že 13 dni. Vendar pa se mi zdi da od takrat naprej več ne deluje v redu VPN. Jaz se naprimer večkrat povežem od doma ko delam kakšne stvari za službo doma. In naenkrat se je pojavil problem da več ne morem priti preko VPN-a na službeno mašino ali server kjer imam svoj delovni direktorij. Ko se povezujem preveri geslo itd... ter me poveže na linux mašino brez problema tako kot je to delovalo prej. Ko pa se sedaj hočem povezat na win strežnik pa mi javi napako, da poti ni mogoče najti ali nekaj takega. Kako lahk opogledam ali mi ta servis deluje v redu in kje se konfigurira itd...
Prosil bi vse linux strokovnjake za pomoč ker je stvar precej nujna. Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.

Lp Bostjan

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ne morem v BIOS

Oddelek: Strojna oprema
333802 (3181) Han
»

Windows 8.1 zmrzuje ob prenašanju podatkov

Oddelek: Operacijski sistemi
273816 (3060) simon7426