Forum » Omrežja in internet » kako naložiti dobroimetje na skype
kako naložiti dobroimetje na skype

ekstrem ::
Živjo!
mene zanima, kako lahko naložim dobro imetje na skype, če nimam nobene kartice?
Hvala za odgovor
mene zanima, kako lahko naložim dobro imetje na skype, če nimam nobene kartice?
Hvala za odgovor

it's_me ::
Preprost odgovor -> ga ne moreš oz. moraš poznati nekoga ki ima kartico...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: it's_me ()

carniolan ::
Kaj si nor, da bos dajal dobroimetje za VOIP-OUT ki so do strikrat drazje kot na Betamax programih . Nastelaj si VOIPDISCOUNT je ze dve leti zastojn-gratis-free-kšenki Slovenija in se .... ostalie dežele
Argentina Australia Austria Belgium Canada Chile Cyprus Czech Republic Denmark Finland France Germany
Gibraltar Greece Hong Kong (+mobile) Hungary Iceland Ireland Italy Japan Liechtenstein Luxembourg Malaysia
Monaco Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Puerto Rico (mobile) Russian Federation Singapore (+mobile)
South Korea Spain Sweden Switzerland TaiwanThailand (+mobile) United Kingdom United States (+mobile)
Argentina Australia Austria Belgium Canada Chile Cyprus Czech Republic Denmark Finland France Germany
Gibraltar Greece Hong Kong (+mobile) Hungary Iceland Ireland Italy Japan Liechtenstein Luxembourg Malaysia
Monaco Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Puerto Rico (mobile) Russian Federation Singapore (+mobile)
South Korea Spain Sweden Switzerland TaiwanThailand (+mobile) United Kingdom United States (+mobile)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupovanje telefona iz UkOddelek: Mobilne tehnologije | 2194 (1883) | bdoxx |
» | Sprintu ne diši AT&T-jev nakup T-Mobile USOddelek: Novice / Ostale najave | 3611 (3390) | Bistri007 |
» | The Grand designOddelek: Loža | 2643 (2027) | Zero0ne |
» | Enotne cene za prenos podatkov znotraj EUOddelek: Novice / Omrežja / internet | 15413 (13538) | Lonsarg |
» | Android za 100 funtovOddelek: Novice / Android | 9166 (7836) | filip007 |