Forum » Omrežja in internet » Mnenje o "Gmail for Organizations" oz "Google Apps"
Mnenje o "Gmail for Organizations" oz "Google Apps"
OmaDesala ::
Mogoce kdo ze uporablja Gmail for Organizations
Zanima me predvsem koliko reklam zadeva vsiljuje v free varianti in kaksni so vtisi o tej Googlovi funkcionalnosti.
Zanima me predvsem koliko reklam zadeva vsiljuje v free varianti in kaksni so vtisi o tej Googlovi funkcionalnosti.
Cr00k ::
Jaz uporabljam free verzijo že kar nekaj časa - za moje potrebe dela super (zanesljivo in hitro)!
Omogoča IMAP/POP3 forwarding - (hotmail verzija tega še ne omogoča...)
na vsakega userja lahko dodajaš še vzdevke
Reklam dejansko ne opaziš oz. niso vsiljive (googleAds okvir na desni - ko pregleduješ emaile)...
Priporočam vsem malim organizacijam, spjem, geekom - ki bi radi uporabljali emaile s končnico svoje domene...
Lp, Rok
Omogoča IMAP/POP3 forwarding - (hotmail verzija tega še ne omogoča...)
na vsakega userja lahko dodajaš še vzdevke
Reklam dejansko ne opaziš oz. niso vsiljive (googleAds okvir na desni - ko pregleduješ emaile)...
Priporočam vsem malim organizacijam, spjem, geekom - ki bi radi uporabljali emaile s končnico svoje domene...
Lp, Rok
Gandalfar ::
jaz uporabljam za nek projekt tudi, in moram rect da ni slabo. Kul je, ker ti integrira docs in vse skupaj s tvojimi userji. Mal sem sicer razocaran, ker je micken pocasnej kot gmail, ampak to je bolj osebno opazanje.
Reklame so enako vsiljvie kot na gmail, torej jih prakticno ne opazis; lahko das pa svoj logo gor pa si naredis mail.mojedomena.si da je lazje si za zapomnit.
Reklame so enako vsiljvie kot na gmail, torej jih prakticno ne opazis; lahko das pa svoj logo gor pa si naredis mail.mojedomena.si da je lazje si za zapomnit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Free email provider za lastno domeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6424 (3438) | zuz3k |
» | Mejli, spam,... od kje emailOddelek: Loža | 12272 (8728) | japol |
» | Nova verzija Yahoo Maila z novostmiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9147 (7614) | roli |
» | A se je Mobitelu zmešalo? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9633 (7788) | Matwic |
» | Snifanje prometaOddelek: Informacijska varnost | 1483 (1147) | poweroff |