Forum » Programska oprema » Zajem videa iz kamere in obdelava, kater program
Zajem videa iz kamere in obdelava, kater program
l0g1t3ch ::
Imam kamero ki jo priklopm na firewire in z nje bi rad dobu en video. Ko jo priklopim se požene windows movie maker za zajem videa ki sicer deluje vendar zajema samo z 320 x 240 pa še wmv fajl nardi.
Pozna kdo kak bolši zastonski program za isto opravilo. Najrajši videm zajem v mpeg2 ker bi to pol romalo na dvd.
Kater program pa potem rabim da to mal razrežem, dodam kak efekt meni,... in vse skup zapečem na dvd
Na misel mi pride nero da to omogoča neki obdelavo videa in izdelavo dvd-ja sam za zajem nism ziher. Je nero OK ?
Pozna kdo kak bolši zastonski program za isto opravilo. Najrajši videm zajem v mpeg2 ker bi to pol romalo na dvd.
Kater program pa potem rabim da to mal razrežem, dodam kak efekt meni,... in vse skup zapečem na dvd
Na misel mi pride nero da to omogoča neki obdelavo videa in izdelavo dvd-ja sam za zajem nism ziher. Je nero OK ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba kvalitete pri DV zajemu - mnenja in izkušnje...Oddelek: Zvok in slika | 1727 (1242) | Tomay |
» | Povezava digitalne kamere in računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1438 (1286) | mrbungle |
» | Zajem iz analogne kamere na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1682 (1518) | nodes |
» | Video konverterjiOddelek: Zvok in slika | 2029 (1892) | marS |
» | Pretvarjanje avi v DVDOddelek: Zvok in slika | 1713 (1477) | krneki |