Forum » Strojna oprema » LC6550GP - Piska
LC6550GP - Piska
mit3k ::
Zdravo,
Trenutno imam v računalniku že tretji (prav ste prebrali) LC-jev napajalnik z enakim problemom.
Vsi zelo moteče piskajo, cvilijo, spuščajo čudne zvoke itd. Piskanje je glasnejše, ko je računalnik obremenjen.
Točen model je: -LC 550W LC6550GP 140mm FAN,v2.0(24pin) Green Power
Je imel kdo podoben problem?
Trenutno imam v računalniku že tretji (prav ste prebrali) LC-jev napajalnik z enakim problemom.
Vsi zelo moteče piskajo, cvilijo, spuščajo čudne zvoke itd. Piskanje je glasnejše, ko je računalnik obremenjen.
Točen model je: -LC 550W LC6550GP 140mm FAN,v2.0(24pin) Green Power
Je imel kdo podoben problem?
blackmack ::
Sm tud probal 2, oba pod obremenitvijo piskata. Najbolj ko grem v špile. Sm pol zamenjal za Fortona in je ok.
mit3k ::
Katerega fortrona pa imaš?
Sam sem imel nekaj dni na testu Blue Storm II 500W, sicer super napajalnik... ampak meni žal preglasen.
Sam sem imel nekaj dni na testu Blue Storm II 500W, sicer super napajalnik... ampak meni žal preglasen.
TomoSlo ::
mit3k: Tudi sam si lastim podoben LC-jev napajalnik.Piskajo ti elektroliti notr.Če ne sam,pa nekdo ki zna ,naj ti jih zamenja- vseh pet kondelnov skupaj stane pribl. 2€.Jest sem to mogu storit, ker mi je crknu.Pa še opozorilo vsem: zamenjajte vent na LC-ju,tovarniški velikokrat zariba po cca 1 letu.Se je men zgodilo pa še parim ki jih poznam.Zdej imam Blacksilenta notri (7€) pa nove elektrolite in lahko rečem, da je LC zelo hud za svoj denar. Pa če ga boš tkole "poservisiral" ti bo po moje večno delal..
msms ::
Meni je tudi ventilator zaribal že 2x imam pa LC6550G V2.0 - 550W (140mm fan). Sicer sem ga podmazal in spet dela. Vendar moram vent čim prej menjat. TomoSlo kaj mi lahko poveš debelino ventilatorja od Lcja? Je 25mm ali 20mm? Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Recenzija poceni napajalnika kaže vse pomanjkljivosti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 40974 (36082) | amigo_no1 |
» | Utisanje LC6550G (14cm fan)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2907 (1493) | axee |
» | LC6550GP - Piska (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5743 (4837) | Pyr0Beast |
» | Mnenje o računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6020 (4996) | Kato |
» | kateri napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1718 (1314) | DominusSLO |