Forum » Kaj kupiti » A2 printer - best buy?
A2 printer - best buy?
Scarface ::
Pozdravljeni,
za firmo kupujemo A2 printer, ki seveda tiska tudi na A3 in A4 format, pa me zanima, če ima slučajno kdo izkušnje s tem in lahko mogoče celo predlaga ali odsvetuje katerega...
Lp
za firmo kupujemo A2 printer, ki seveda tiska tudi na A3 in A4 format, pa me zanima, če ima slučajno kdo izkušnje s tem in lahko mogoče celo predlaga ali odsvetuje katerega...
Lp
Been there, done that....
dzinks63 ::
Mislim, da z nakupoma kakega HP ne boste zgrešili, je pa seveda vse odvisno od vaših potreb po količini in kvaliteti tiskanja.
Scarface ::
No sej ravno tega sem gledu. Mislm, da bo stvar uporabljena predvsem za printanje risb. AutoCad ipd....
Been there, done that....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hekerski napadi na nemško infrastrukturo čedalje pogostejšiOddelek: Novice / Varnost | 4097 (2231) | Mr.B |
» | Evropska komisija BMW, Daimler in Volkswagen preiskuje zaradi kartelnega dogovarjanjaOddelek: Novice / Tožbe | 7878 (4590) | EasyLife |
» | CES 2015: Ukrivljen LG G Flex 2Oddelek: Novice / Android | 9026 (7280) | PlayTheGame |
» | Učenje kitare in starostOddelek: Zvok in slika | 2976 (2767) | boha |
» | VIDEO EDITING : M2TS datoteke oziroma AVCHD kodek...Oddelek: Zvok in slika | 2852 (2431) | urosfri |