Forum » Strojna oprema » USB priključek ne deluje
USB priključek ne deluje
piber ::
Imam starejši računalnik, ki je do prestavitve na drugo lokacijo deloval kolikor toliko normalno. Ob zagonu na novi lokaciji pa se windowsi / XP-ji sploh niso naložili. Monitor se je za kratek čas prižgal in takoj nato ugasnil. V tem trenutku se ni odzval na nič drugega kot na tipko reset. Ker se je isto ponovilo še drugič in tretjič mi je ostala še šok terapija. Izklopil in vklopil sem kabel za napajanje. Za tem dejanjem se je računalnik normalno postavil in izgledalo je, da je vse OK. Naknadno pa sem ugotovil, da nobeden od USB vhodov ne reagira na nobeno priključeno napravo. ( USB ključ, Foto aparat, kamera )
Poizkusil sem tudi z brisanjem USB nastavitev v control panelu. Ob ponovnem zagonu je računalnik zaznal novo napravo USB, kar pa ni obrodilo sadov.
Prosim za kakšen praktičen nasvet
Poizkusil sem tudi z brisanjem USB nastavitev v control panelu. Ob ponovnem zagonu je računalnik zaznal novo napravo USB, kar pa ni obrodilo sadov.
Prosim za kakšen praktičen nasvet
piber ::
Na žalost čiščenje komponent ni obrodilo sadov. Očitno je problem težje rešljiv. Če komu pade na um še kakšen predlog, naj mi ga prosim posreduje.
Azrael ::
>Monitor se je za kratek čas prižgal in takoj nato ugasnil. V tem trenutku se ni odzval na nič drugega kot na tipko reset. Ker se je isto ponovilo še drugič in tretjič mi je ostala še šok terapija. Izklopil in vklopil sem kabel za napajanje. Za tem dejanjem se je računalnik normalno postavil in izgledalo je, da je vse OK
So mogoče kakšni kondenzatorji napihnjeni na matični plošči ali napajalniku?
So mogoče kakšni kondenzatorji napihnjeni na matični plošči ali napajalniku?
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | najdi.si / dostikrat ne pokaže rezultateOddelek: Pomoč in nasveti | 1764 (1573) | Invictus |
» | PC se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (1132) | Map |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 696 (600) | gradbenik35 |
» | XP problemi pri resetiranjuOddelek: Pomoč in nasveti | 742 (636) | Duhec |
» | PC se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 629 (529) | DeeCoy |