Forum » Pomoč in nasveti » Težave z grafično kartico
Težave z grafično kartico
LeXani ::
Prijatelj ima en majhen problem z grafično kartico (Radeon 9600) in sicer po 20 sec. delovanja v katerikoli igri se prikaže črni zaslon..
..glasba in učinki dela normalno..sem že poskusil z novejšimi gonilniki..a nič uspeha.Preden je na novo dal sistem je delal normalno.
Mislim da je problem z frekvenco, ali je kaj drugega ?? ..in kako rešiti težavo??
Hvala za pomoč.
..glasba in učinki dela normalno..sem že poskusil z novejšimi gonilniki..a nič uspeha.Preden je na novo dal sistem je delal normalno.
Mislim da je problem z frekvenco, ali je kaj drugega ?? ..in kako rešiti težavo??
Hvala za pomoč.
Čas prve prijave 04.11.2005
solatko ::
Verjetno pregrevanje - preglej hladilnik, očisti rebra in poglej če dela ventilator - po potrebi zamenjaj celoten hladilnik.
LeXani ::
Sem že rešil težavo.Samo izpulil sem jo in ponovno not dau..in zaenkrat dela normalno.
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.
Čas prve prijave 04.11.2005
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8.1 zmrzuje ob prenašanju podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 3766 (3010) | simon7426 |
» | Problemi z YouTubeOddelek: Pomoč in nasveti | 914 (744) | Fukomuko |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3656 (3082) | DT232 |
» | pomoč pri navijanju (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4510 (3508) | Wolfman |
» | zamrznitev računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 889 (749) | ross|e20 |