» »

Backup v XP-ASR disketa?

Backup v XP-ASR disketa?

Kriko ::

Prosim če mi kdo pove kako naj naredim Automated System Recovery disketo ki je potrebna za backup, ki ga narediš z orodjem ki je v Windowsih Xp!
Sem naredil backup, vse lepo in prav ampak diskete ne morem na noben način, saj fukcije za itdelavo le-te ne najdem.
Ko delam backup v Advanced Mode mi pove da bom rabu disketo, za to disketo me potem NIKOLI ne vpraša. Sem pa probal uporabit ta backup za probat vrnit vse na prazen disk, pa seveda rabim disketo!
lp

berni ::

zaženi program backup in tam izberi "automated system recovery wizard" in bo začelo delat, in delat, in delat...naredilo bo backup cele particije, vključno z dokumenti in vso šaro in na koncu bi te moral vprašati še za disketo. meni še ni uspelo priti do te točke, ker mi želi kopirati trenutno cca 13 gb, ustavi pa se na 4 gb, kar je baje bug. sicer pa tudi nimam toliko prostora. žal same diskete ne moreš narediti, vsaj kolikor jaz vem, nastavitev pa tudi ni. ;(

Kriko ::

oJ!
Saj za to se gre, ker sem pred časom uspel naredit disketo, samo sem jo dal bratrancu it tujine ko je bil pri meni in smo probali pač razne stvari. Zdaj pa mi več nikakor ne rata!
Če kaj zveš ali ti mogoče rata mi prosim javi!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony ukinja diskete (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Diski
5215632 (13486) Lion29
»

nx8220 flashing bios failed

Oddelek: Strojna oprema
292888 (2002) Gapi
»

Dva diska, dva OS, en GRUB -> kako izklopit grub in linux

Oddelek: Operacijski sistemi
131834 (1672) zee
»

Kako obdržati linke do aplikacij, register in ostalo, ko reinštaliraš WinXP???

131603 (1351) Lith
»

asr disketa

5872 (785) berni

Več podobnih tem