Forum » Omrežja in internet » Brezzicna povezava
Brezzicna povezava
Rok_18 ::
Cao folk!
Mene pa nekaj zanima. Kupil sem brezzicni router za internet in wireless usb adapter. Zdaj me pa zanima, ce lahko preko takega routerja prenasas poleg interneta tudi dokumente iz prvega racunalnika, na drugega.
Vnaprej se zahvaljujem za vsakrsno pomoc!
Mene pa nekaj zanima. Kupil sem brezzicni router za internet in wireless usb adapter. Zdaj me pa zanima, ce lahko preko takega routerja prenasas poleg interneta tudi dokumente iz prvega racunalnika, na drugega.
Vnaprej se zahvaljujem za vsakrsno pomoc!
Gwanaroth ::
Prek wireless routerja lahko prenašaš podatke iz enega računalnika v drugega.
Če imaš pravilno nastavljene IPje na obeh računalnikih, potem vse kar še moraš storiti je, da datoteke/mape daš v skupno rabo (=kar pomeni, da lahko te datoteke pobiraš iz drugega računalnika).
Če imaš pravilno nastavljene IPje na obeh računalnikih, potem vse kar še moraš storiti je, da datoteke/mape daš v skupno rabo (=kar pomeni, da lahko te datoteke pobiraš iz drugega računalnika).
Lights often keep secret hypnosis..
Rok_18 ::
Aha. Kako pa ip-je nastimas? sori lohk da bedarije sprasujem, sam pac sm se sele zdaj malo bolj zacel ukvarjat s tem. Drugac pa hvala za odgovor!
zenith1 ::
Local area settings v Control panelu oz. če imaš slovenske Winse Omrežne nastavitve v Nadzorni plošči.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava 2 računalnikov in medsebojni prenos datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17187 (15867) | imagodei |
» | O routerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 6534 (6231) | tinkec |
» | Nizke histrosti LAN-aOddelek: Omrežja in internet | 759 (574) | BigSexy |
» | Večkratna nenadna prekinitev internetne povezave, za ponovno vzpostavitev celotnega sOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1103) | techfreak :) |
» | Brezžično omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1918 (1684) | blackbfm |