» »

miška ali tipkovnica

miška ali tipkovnica

boskosi ::

sistem: osnovna plošča: ne vem :8) , AMD 850MHz, 128MB SDRAM, 10GB HDD fujitsu, internet oziroma mreža preko tp-link, ostalo je onboard, mrežne ni, tipkovnica in miška preko PS/2 .... OS winxp sp2 ..... problem ki nastaja, je ta da ko browsam po netu kar naenkrat mašina freezne(nisem pa probal brez da bi šel na net :8) ), in ne pomaga drugo kot hard reset .... ko sem imel računalnik doma in priklopljen na mojo tipkovnico in miško se to ni pojavljalo, na net pa sem se povezal z žično mrežno kartico ki sem jo pač vtaknil za tisti čas .... to zmrzovanje se je pojavljalo že prej ko je bil gor še OS ME .... vprašanje ki se poraja je: a je možno da je za to zmrzovanje kriva tipkovnica ali miška??? :O ..... ali se lahko za to krivi usb kartica za wlan? .... prenosnik na wlan dela brez problema na visti .... ima kdo še mogoče kako drugo napako v mislih? .... aja še to; OS je na novo naložen

boskosi ::

imam še eno prošnjo za mod-a ali admin-a, če mi lahko prestavi to temo v: Računalništvo/ Pomoč in nasveti .... razlog; vidim da se tam več dogaja .... hvala, lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP Envy - zmrzuje in se pregeva

Oddelek: Pomoč in nasveti
111389 (1196) Mesar
»

PC zmrzuje

Oddelek: Pomoč in nasveti
161209 (1053) premak
»