Forum » Kaj kupiti » Zamenjava matične, katero matično zdaj kupit?
Zamenjava matične, katero matično zdaj kupit?
SmeskoSnezak ::
Nekomu je šla rakom žvižgat matična plošča ASUS A7V8X-X ( klik). Zdaj pa, ker je pred časom dokupil nekaj stvari v vrednosti 200€, ne bi rad kupoval novega računalnika. Kakšno matično lahko človek zdaj kupi v trgovini namesto te, ki mu več ne dela?
(več informacij žal nimam, zato bi bilo najbolje, če se najde matična z najbolj identičnimi specifikacijami)
en LP
(več informacij žal nimam, zato bi bilo najbolje, če se najde matična z najbolj identičnimi specifikacijami)
en LP
@ Pusti soncu v srce... @
Spike Edin ::
Živjo!
Pri eni moji stranki je bil isti problem. In sem jim zamenjal z ASRock K7S41GX in so bili zelo zadovoljni tudi glede same hitrosti ... Tako da priporočam, matično ploščo se da naročiti na tej strani .
Lp!
Pri eni moji stranki je bil isti problem. In sem jim zamenjal z ASRock K7S41GX in so bili zelo zadovoljni tudi glede same hitrosti ... Tako da priporočam, matično ploščo se da naročiti na tej strani .
Lp!
The PC Doctor
SmeskoSnezak ::
Hvala za tak hiter odgovor. Bom sporočil dalje informacijo. Sem pa malce neprepričan, saj ima ona matična kar 6 pci rež, jaz pa ne vem, koliko rež ima ta gospod zapolnjenih. Je še mogoče kakšna podobna matična z več pci režami? Pač, da ima človek malo več možnosti, če se da.
@ Pusti soncu v srce... @
Sandi_ ::
Imam eno vprašanje in sicer isto kot je že navedeno v naslovu teme.
Na starem računalniku imam zanič zgoraj omenjeno matično ploščo (A7V8X-X). Malce sem se pozanimal, a je točno to težko dobit. zato me zanima, katera bi bila najbolj primerna za zamenjavo. Ena je že omenjena zgoraj vendar me vseeno zanima še kakšno drugo mnenje.
Procesor omenjenega računalnika: AMD Athlon XP 3000+ Boxed 333MHZ Socket A
Na starem računalniku imam zanič zgoraj omenjeno matično ploščo (A7V8X-X). Malce sem se pozanimal, a je točno to težko dobit. zato me zanima, katera bi bila najbolj primerna za zamenjavo. Ena je že omenjena zgoraj vendar me vseeno zanima še kakšno drugo mnenje.
Procesor omenjenega računalnika: AMD Athlon XP 3000+ Boxed 333MHZ Socket A
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s startanjem računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1132 (888) | Pyr0Beast |
» | Najboljša socket A matična (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4419 (3306) | t3hn0 |
» | Pomoč pri nadgradnji starega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 923 (923) | tilinho20 |
» | Nakup nove matične plošče...pomočOddelek: Kaj kupiti | 1030 (823) | strelajasna |
» | Težave z računalnikom (nova grafična)!!!Oddelek: Strojna oprema | 1570 (1228) | eti_ |