» »

Zamenjava matične, katero matično zdaj kupit?

Zamenjava matične, katero matično zdaj kupit?

SmeskoSnezak ::

Nekomu je šla rakom žvižgat matična plošča ASUS A7V8X-X ( klik). Zdaj pa, ker je pred časom dokupil nekaj stvari v vrednosti 200€, ne bi rad kupoval novega računalnika. Kakšno matično lahko človek zdaj kupi v trgovini namesto te, ki mu več ne dela?

(več informacij žal nimam, zato bi bilo najbolje, če se najde matična z najbolj identičnimi specifikacijami)

en LP
@ Pusti soncu v srce... @

Spike Edin ::

Živjo!

Pri eni moji stranki je bil isti problem. In sem jim zamenjal z ASRock K7S41GX in so bili zelo zadovoljni tudi glede same hitrosti ... Tako da priporočam, matično ploščo se da naročiti na tej strani .

Lp!
The PC Doctor

SmeskoSnezak ::

Hvala za tak hiter odgovor. Bom sporočil dalje informacijo. Sem pa malce neprepričan, saj ima ona matična kar 6 pci rež, jaz pa ne vem, koliko rež ima ta gospod zapolnjenih. Je še mogoče kakšna podobna matična z več pci režami? Pač, da ima človek malo več možnosti, če se da.
@ Pusti soncu v srce... @

Sandi_ ::

Imam eno vprašanje in sicer isto kot je že navedeno v naslovu teme.

Na starem računalniku imam zanič zgoraj omenjeno matično ploščo (A7V8X-X). Malce sem se pozanimal, a je točno to težko dobit. zato me zanima, katera bi bila najbolj primerna za zamenjavo. Ena je že omenjena zgoraj vendar me vseeno zanima še kakšno drugo mnenje.

Procesor omenjenega računalnika: AMD Athlon XP 3000+ Boxed 333MHZ Socket A

dejansan ::

poglej za rabljenimi na bolhi recimo

kaj takega
ali kaj takega
dejansan

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem s startanjem računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
211132 (888) Pyr0Beast
»

Najboljša socket A matična (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
574419 (3306) t3hn0
»

Pomoč pri nadgradnji starega računalnika

Oddelek: Kaj kupiti
7923 (923) tilinho20
»

Nakup nove matične plošče...pomoč

Oddelek: Kaj kupiti
71030 (823) strelajasna
»

Težave z računalnikom (nova grafična)!!!

Oddelek: Strojna oprema
141570 (1228) eti_

Več podobnih tem