Forum » Omrežja in internet » Jaht router - težave
Jaht router - težave
codeguru ::
pozdravljeni. upam da je tema pravilno odprta in upam da bom deležen prave pomoči.
stvar je sledeča, nabavil sem router jaht 4054er, ko mi je nekako uspelo zadevo zalaufat, sem opazil da imam na muli nizek id in da pač sam net ne deluje pravilno.
začel sem prebirat razne forume in izvedel pač da treba upisat pač ip in te zadeve. če prav sem vpisal kar nekaj ipjev, ki mislim da so pravi za mene mi nikakor ni ratalo pospešit interneta. potem sem zasledil da naj izključim v routerju DHCT. ko sem to naredil, se mi pa ni hotel več povezat na net niti ne morem dostopat več do routerja. prosim za pomoč. ker sem že malo obupal
stvar je sledeča, nabavil sem router jaht 4054er, ko mi je nekako uspelo zadevo zalaufat, sem opazil da imam na muli nizek id in da pač sam net ne deluje pravilno.
začel sem prebirat razne forume in izvedel pač da treba upisat pač ip in te zadeve. če prav sem vpisal kar nekaj ipjev, ki mislim da so pravi za mene mi nikakor ni ratalo pospešit interneta. potem sem zasledil da naj izključim v routerju DHCT. ko sem to naredil, se mi pa ni hotel več povezat na net niti ne morem dostopat več do routerja. prosim za pomoč. ker sem že malo obupal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jutri svetovni dan IPv6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17766 (14762) | Spock83 |
» | ipv6, kaj točno bom moral menjati?Oddelek: Omrežja in internet | 10619 (9429) | JanZorz_go6 |
» | Vprasanje za router strokovnjake....Oddelek: Omrežja in internet | 1585 (1094) | TESKAn |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4925 (4444) | SasoS |
» | Linksysov router in izklapljanje posameznih računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 1239 (1137) | Keyser Soze |