Forum » Omrežja in internet » Port forwarding
Port forwarding
c0dehunter ::
Lep pozdrav,
najprej se opravičujem ker odpiram novo temo, ampak moj problem ne spada v obstoječo temo.
Ko downloadam z uTorrentom, mam spodaj vedno klicaj, kot da nimam odprtega listen porta. Poskusil sem z Port Scannerjem, ki mi izpiše da je fraj le še port 5000. Ko preko uTorrenta poskusim, če je odprt, pa napiše da ni.
Imam mobitelov instant internet, 57Kbps.
Kako naj ročno odprem kakšen port? WIN XP Firewalla pa sploh nimam vklopljenega, prav tako kakšnega Zone Alarma ne.
??
Lp
najprej se opravičujem ker odpiram novo temo, ampak moj problem ne spada v obstoječo temo.
Ko downloadam z uTorrentom, mam spodaj vedno klicaj, kot da nimam odprtega listen porta. Poskusil sem z Port Scannerjem, ki mi izpiše da je fraj le še port 5000. Ko preko uTorrenta poskusim, če je odprt, pa napiše da ni.
Imam mobitelov instant internet, 57Kbps.
Kako naj ročno odprem kakšen port? WIN XP Firewalla pa sploh nimam vklopljenega, prav tako kakšnega Zone Alarma ne.
??
Lp
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrentOddelek: Programska oprema | 3840 (1924) | krenapunca |
» | uTorrent nihanje sejanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1525 (1371) | xxxgeekxxx |
» | uTorrent in TelemachOddelek: Programska oprema | 5627 (4734) | poweroff |
» | Mobilni T2 in uTorrent - porti (rdeča ikona)Oddelek: Omrežja in internet | 2706 (2428) | OmegaBlue |
» | [Port Forwarding] Prokleta gamad!Oddelek: Omrežja in internet | 4543 (4010) | blackbfm |