Forum » Pomoč in nasveti » Problem z miško Genius ergo 525
Problem z miško Genius ergo 525
Kruzovski ::
Imam problem z genius ergo 525. V igrah si ne morem narihtat igric za razne funkcije, v windosih deluje vse lepo in prav v igrah pa lahko uporabljam samo tri glavne tipke (levo, desno, kolešček). naložil sem tudi najnovejše driverje z geniusove strani pa ni pomagalo. Če je kdo imel podobne težave in jih je rešil bi prosil za pomoč.
Kruzovski ::
Rešil sem problem z Keystroke. Narihtaš ti v windowsih kaj naj katera tipka pomeni na tipkovnici isto kot na miški, npr space, v, shift ....
Greš v igrico in tam lahko potem narihtaš uporabnost tipk. Da sem pa lahko rihtal ta keystroke sem si pa downloadal najnovejše driverje za Genius iz njihove uradne strani. V glavnem problem rešen.
Greš v igrico in tam lahko potem narihtaš uporabnost tipk. Da sem pa lahko rihtal ta keystroke sem si pa downloadal najnovejše driverje za Genius iz njihove uradne strani. V glavnem problem rešen.
Prelox ::
A je kdo pogrunto kak bi uporabo kao 4D scroll gumb. Ker v špilih zazna sam naprej pa nazaj, levo pa desno pa ne. Pol bi lohka mel ta gumb naprimer za "lean- nagnitev".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 98600 (55496) | Kr_Edn |
» | Ati remote wonder +uICEOddelek: Pomoč in nasveti | 2429 (1693) | claudyka |
» | Stranglehold (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4043 (2777) | AapocalypseE |
» | run time error 53Oddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (961) | Alessio983 |
» | katera miška je najboljša izbira (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7796 (5957) | Meddo |